You are here

Autórádió kód törlése

5 posts / 0 new
Last post
vertom

Sziasztok!
Kaptam egy FORD 2004 autórádiót, amiből szeretnék egy műhely rádiót készíteni. A gond csak az, hogy mivel minden alkalommal áramtalanítom az asztalt, így minden egyes indulásnál kódot kér. Ezt a műveletet szeretném elkerülni ha lehetséges. Amikor megadom a tápfeszültséget a rádiónak ne kérjen kódot, csak egyszerűen a power gombbal indítsam a rádiót. Ha valaki tud nekem ebben segíteni, azt megköszönöm.
 

Comments
Jaca
Jaca's picture

Szia!

Szerezz egy kis 12V-os akksit, mint amilyen a szünetmentesekben  van. Egy diódával kösd a BATT vezetékre. Olyan kicsi az áramfelvétele az ACC megszűnése után, hogy egy kapacitáscsökkent akksiról is megőrzi a tartalmat.

0

Vote up!

You voted ‘up’

vertom

Szia Jaca!
Erre én is gondoltam. Csak a doboz amibe beletenném, elég kicsi. Ezért gondoltam esetleg van valakinek valami más ötlete. Sajnos eprom olvasóval nem rendelkezem, így lehet nagyobb dobozt kell keresnem ha más egyszerű megoldás nem lesz.

0

Vote up!

You voted ‘up’

Jaca
Jaca's picture

Szia!

https://www.dhgate.com/product/original-brand-new-saft-3gb170-f-3-6v-170...
Ilyenből 3-at sorbakötsz, az bőven elég. A töltésnél egy piros ledet köss sorba, meg egy ellenállást. (függ, hogy mekkora a tápfeszültséged pontosan).

0

Vote up!

You voted ‘up’

vertom

Szia!

Ez nem is rossz megoldás, főleg mert nem foglal sok helyet. Az ára viszont elég borsos. Ennyit nem ér az egész. Lehet, hogy marad minden indításnál a kód beírása.

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content