You are here

Beko DS-8439TX szárítógép szűrőegység beazonosítás

5 posts / 0 new
Last post
djhalasi
djhalasi picture

Üdv! 

Adott a témában szereplő szárítógép. Az elődjében még volt egy szűrőegység bal elöl lent a kis ajtó mögött a kondenzátor előtt. Sajnos ebből már kispórolták és csak egy takarófedél van helyette. Természetesen így frankón telehordja szösszel a kondenzátor lamelláit, mert a dupla szűrő sem illeszkedik rendesen, ami a dob előtt van, elég sok szösz lemegy alulra, amit ez a szűrő megfogna, ha lenne ugye. Valahol korábban olvastam, hogy lehet ebbe venni komplett szűrőegységet az Orczynál. A gondom az, hogy 2 félét találtam náluk, de nem tudom melyik lenne jó, ránézésre egyformának tűnnek, legalábbis a forma, meg az eleje. Írtam nekik, de sajnos több napos levelezgetés után sem tudtak segíteni, hogy melyik lenne jó, mert gyárilag nem tartozéka már ennek a típusnak.

https://orczy.com/szuro_eredeti_beko_szaritogep_rendelesre_83076
https://orczy.com/mosas_3189/szaritogep_7629/szuro_-_kondenzatornal_sziv...

Vajon melyik lehet jó ehhez a készülékhez?

Csatoltam 2 képet a gépről.
 

File attachment: 
Comments
vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

ASWO szerint ez kell bele:

2985320200
BEKO/GRUNDIG/ARCELIK

0

djhalasi
djhalasi picture

Köszi! Közben megtaláltam ezt a 2 terméket egy másik oldalon, ott már látok legalább méreteket. Megmérem még azért a gépnek a nyílását, biztos ami biztos. 

0

varga jano
varga jano picture
*****

Helló !
Személyesen keresse fel őket . Vigyen mérőeszközt . Előre mérje
meg a helyét . Utána kérje meg őket hogy segitsenek .

0

djhalasi
djhalasi picture

Megmérni meg tudom, de ezért Pestre nem fogok felmenni. Békés megyei vagyok. A linkelt termékek közül az egyik biztosan jó, csak nem tudom melyik. Korábban egy fórumban valahol írták, hogy melyik, be is volt linkelve, de sajnos már nem találom ezt a posztot.

0