You are here

Beko EV 5800+Y motor nem indul, hibajelzés nincs (Megoldva)

7 posts / 0 new
Last post
AzzA
AzzA picture

Sziasztok.

Címben említett mosógép vizet felveszi, de a motor nem indul.
Centrifuga sem megy.
A beszívott vizet kiszivattyúzza.
Motor, szénkefék rendben, fűtőszál nem szakadt.
Panelen égés nincs
Panel

Ha lenne ötlet...

Köszi.

 

Comments
vadmalacka
vadmalacka picture

Hi! 
Mi volt  megoldás?
Kösz

0

Vote up!

You voted ‘up’

janyka30
janyka30 picture

Szia, relékkel mi a helyzet? Motor forgórész tuti jó? 

0

Vote up!

You voted ‘up’

AzzA
AzzA picture

Motor, kábelek...ok
 

0

Vote up!

You voted ‘up’

tvdoktor
tvdoktor picture

Helló

Ez mit takar? Motor, kábelek...ok? kiszedted a motort?
Mert a csatlakozó hátsó részen van,lehet egy kábel kiszakadt vagy a csatlakozó szétcsúszott.A motort ki kell szedni a helyéről.
Hiba kód van?

0

Vote up!

You voted ‘up’

AzzA
AzzA picture

Kivettem a motort mert titkon abba reménykedtem, hogy a csatiból kiszakadt, ez a késes csati a vékony kábellel néha kiszakad. / Most sajnos nem indecision
Hibakód nincs, azért nem írtam, ha lenne az egyszerűbb lenne.
Most majd a panelt átnézem, mert odáig még nem jutottam el.

Most végeztem, minden periféria csati a kontrollertől, minden relé..stb ellenőrizve. Panel elsőre jónak itélve.
Valami feltétel nem érkezik meg szerintem. 
Valami hibaüzenet lehetne ilyenkor bekóéknál.

 

0

Vote up!

You voted ‘up’

primeoneplay
primeoneplay picture

Szia!
99%, hogy agyhalott.
Kijelzős panelem van (Állandóan be engedi a vizet)
Rá lehet próbálni.
Merre vagy?

0

Vote up!

You voted ‘up’

Sponsored links