You are here

bosch mosogatógép impelleres átfolyásmérő

7 posts / 0 new
Last post
bandita

Sziasztok,

Kihívtak egy bosch mosogatóhoz, hibajelenség, szivattyú megy, vízcsap jelecske világít. Ugye ilyenkor ez majdnem mindíg átfolyásmérő hiba, meg is szkópoltam a vonalat, semmi jel nem volt, ahogy feltételeztem is. Reed csere, mi sem egyszerűbb-gondoltam én. Szárnykerekesbe már cseréltem jópárszor, gondoltam ez a csőpropelleres is megoldható. Kapásból a nyákon egy bizonyos szögben volt beforrasztva a reed, és, nem is kaptam pont akkorát, mint amilyen volt benne, csak kisebbet. Beletettem, belefújtam, kerék forog, impulzusok jönnek, műszer csipog, másnap nagy vidáman elnyargaltam az ügyfélhez, beteszem, de az ováció elmaradt. Vízhiány lámpa ugyan úgy világít a gépen Ráteszem a szkópot, van jel, tömegáram hatására változik a frekvenciája. A vezérlőnek valamiért még sem felel meg. 4 órát szórakoztunk a helyszínen a reed állítgatásával szebb jel reményében, 2-3 szor sikerült elindulnia hiba nélkül, de érdemben semmi eredménnyel. Akkor összepakoltam, és elhoztam. Hátha találkozott már valamelyikőtök ezzel, és tudja mire kell odafigyelni ennél a csőpropelleres fajtánál. De működő átfolyásmérő is érdekelhet. Linkelek egy képet:

ELbi Type 370
Szóljatok, ha bármi hozzáfűzni valótok van. Nem létezik hogy nem lehet megjavítani ezt a vacakot. Köszönöm
Üdv
András

Comments
dino71

Szia! SINI nél van. Ezen a cikkszámon 00607138 , 5806ft+áfa

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mosószaki
Mosószaki's picture

Köszi!
(Már csak egy probléma van. Oly régen nem léptem be a sinibe, hogy inaktív lett a regisztrációm. Tehát holnap telefonálhatok.)

Sikerült. Meg is rendeltem. Még egyszer köszönöm!

0

Vote up!

You voted ‘up’

Mosószaki
Mosószaki's picture

Szia!
Sikerült megjavítani vagy cserélted?
Most nekem is cserélnem kellene 1 db-t, de az orczynál 3 hetet mondtak beszerzésre, rotovillnál meg nincs.
Esetleg itt Magyarországon máshol kapható?

0

Vote up!

You voted ‘up’

SzBálint
SzBálint's picture

1

Vote up!

You voted ‘up’

Mosószaki
Mosószaki's picture

Szia!
Nem a reedel van baj. A turbina tengelye kopik meg. 
Ezért kérdeztem, hogy sikerült-e megjavítani, ha igen hogyan. Illetve hol lehet beszerezni, lehetőleg azonnal, de legkésőbb a jövőhét közepéig.
Bontott nem érdekel.
Köszi!

0

Vote up!

You voted ‘up’

varga jano
varga jano's picture

Sziasztok !
Legyetek olyan bájosak és a KIFORRASZTOTT reedcsőről egy-egy fotót küldjetek ! Úgy , hogy mellé tesztek egy vonalzót v. mérőszalagot ! Előre is , nagyon szépen köszönöm . Üdv varga jano
U.I.Talán ez segít (?)
https://www.youtube.com/watch?v=id6Y5ZPPFhE
U.I._1 Kérek szépen tipust ! Bosch mosogatógép melyik tipusa ? Az lenne a legjobb , ha az adatábla fotóját küldenétek (!)
 

0

Vote up!

You voted ‘up’

More similar content