You are here

Bosch SI6P1B mosogatógép nem fűt.

7 posts / 0 new
Last post
perlaci
perlaci picture

Üdv Az Uraknak.
Egy ismerősöm mosogató gépe minden programban működik de csak hideg vízzel mosogat. A használati utasítását megtaláltam a neten de hőfok állítást nem írnak. Tudnátok tanácsot adni? Miért nem fűt, és miért nem jelzi ezt hibának.
Köszönettel Laci

Comments
varga jano
varga jano picture
*****

Mi lett vele ?

0

andrasary
andrasary picture

Szia
Ugyan ezzel a hibával szenvedten én is  volt idő amikor olyanja volt melegvizzel mosogatott,füttöelmben füttöszál ntc mérve jó volt vezérlő panel volt a hibás.
Üdv András

0

dino71
dino71 picture

Szia!
Jobb oldalát leszeded, a táp csatlakozót kihúzod a gépből bal o. alul. az elektronika tetejét lepattintod. Az elektronikán jobbra a hátulja felé ott a fűtés csatlakozó. Lehúzod és rámérsz. Aztán csavarhúzóval kipattintod az elektronikát felfelé és már hozzá is férsz a keringetőszivattyúval egybeépített fűtéshez. A gumi kutyacsont felfüggesztést leszeded és már ki is lehet fordítani a szivattyút a fűtéssel. orczy, sini nél kapsz kb 36eft és kicseréled. Ha találsz a gép aljában vizet akkor meg kell keresni a folyást és megszüntetni. Különben az új is kidurran.
0450 a ker. szivattyú a fűtéssel.
 

File csatolás: 

1

attila.p
attila.p picture

Vedd le a vezérlőjét:
1./ általában relés szokott lenni, és a 2kW kimelegíti a relé lábát, vagy elég/megszakad  az oda menő NYÁK. 
2./ ha triakos a kapcsolása, próbára add rá a közvetlenül az átfolyós melegítőre a fesz (rövid időre) és nézd meg melegedik e
3./ mert ha nem akkor (de ellenállásmérővel is ellenőrizheted) nincs fűtőszálad

üdv attila.p

0

perlaci
perlaci picture

Sziasztok.
Köszönöm a segítséget. Csak azt furcsálom,hogy nem reklamál a gép.
Üdv Laci

0

thomas123
thomas123 picture

Szia!  A sajátunk sem reklamált ( igaz ez Beko), simán mosogatott fűtés nélkül, csak a koszosan maradt edényekről láttuk, hogy valami nem oké. Ebben a vezeték volt eltörve az ajtó átvezetőben. Pont a fűtőszálé.

0