You are here

CANDY CDF615 AX mosogatógép hiba

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy Candy CDF 615 AX mosogatógép problémájához. A program megáll szárítás előtt, a gépben ottmarad a a víz a feloldott tablettával. Szerelő megnézte, a vezérlőpanel jó, a fűtőszálat nem szedte ki, de bemérte és szerinte jó. A víz biztos nem melegedett, mert teljesen hideg a gép belseje, ha megáll. A szivattyú jó, mert utána visszakapcsol és kinyomja a vizet. Szerelő szerint a programvezérlő rossz. Utána érdeklődtem több üzletben és szervízben, de már nem kapható. Kérném, ha van ötletek segítsetek, mert már 10 éve használom, nagyon jól működik és nem szeretném kidobni. Köszönöm!

Comments
SGaben
SGaben picture

Szia.Sok éve volt de megoldódott a probléma? Ha még emlékszel rá... :-) Keresgéltem a neten, mert hasonló hibával küzdök. A gép ugyan az... Ja és én is pécsi vagyok... :-) 

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Van egy ellentmondás!
"..a vezérlőpanel jó.." ezzel szemben "..a programvezérlő rossz.."
A vezérlő panel maga a programvezérlő.. Szinonimák.
Jó szerelőt fogtál ki!
Merre van a gép?

0

Bebino
Bebino picture

Szia! Köszönöm!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam: 41010331 cikkszámú programozott elektronikai modul - állítólag megszűnt a gyártása (zöldes),valószínű ez a rossz. Ez a programválasztó gombok mögött van az ajtóban.

41016113 cikkszámú elektromos kártya (drapp)ez elvileg jó.Erre mondták, hogy vezérlőpanel. Ezeket az elnevezéseket egy üzletből kaptam.

Több fórumon olvastam, hogy nem mindig a vezérlők rosszak, mert programhibát okozhat egyéb alkatrész meghibásodása. Emiatt írtam, hátha valahol máshol kell keresnünk a hibát.

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Ha ezekre gondolsz:
41010331 modul. Ez a kép alapján egy buta panel, csak gombok vannak rajta. http://www.amazon.co.uk/Electronic-Hoover-Dishwasher-Equivalent-41010331...

41016113. Ez viszont "okos panel, mert ott a vezérlő proci. De erre írtad, hogy ez jó. http://www.amazon.co.uk/Genuine-Dishwasher-ELECTRONic-Module-41016113/dp...

A nyomógombos panel nélkül is kellene működnie, no persze kissé körülményes elindítani.

Mint írtam volt nem a legjobb szakembert fogtad ki!

0

Bebino
Bebino picture

Köszi az infót. Több szakszervízzel is beszéltem. A szerelő bemérte a vezérlőpanelt és egy műszerésszel is megnézettük. Mindenki azt mondta hogy jó és más lehet a hiba. Akkor mi okozhatja, hogy nem melegíti a vizet és bennmarad a gépben? A fűtőszálat is bemérte és jó. Már jó lenne tudni, hogy mi a baj.

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Szia!
Ezt így messziről nem tudom neked kisakkozni! írj egy címet, telefonszámot erre a mailra:
gepklinika kukac postafiok pont hu
Remélem Pesti vagy a vonzáskörzeti vagy.
Ha közelvagy, akkor kimehetek és megnézhetem a gépedet személyesen.

0

Bebino
Bebino picture

Köszönöm, hogy segítenél, de pécsi vagyok.

0

Gépklinika
Gépklinika picture

Oké.

0

Sponsored links