You are here

Candy CED110 Mosogató elektronikát keresek!

9 posts / 0 new
Last post
janyka30
janyka30 picture

Sziasztok!
Valakinek esetleg ilyen vezérlő? 

File attachment: 
Comments
huszezres
huszezres picture

Szia! Dabason van egy!
"

Eladó ALKATRESZNEK Candy CED 110. Működik minden program végig megy rajta 1 helyen szivárog a víz belőle ár kompletten 15000 Ft egyben.De akar darabokban is eladó. Helyileg Dabason van.

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
az midea wqp8-9239
 

0

janyka30
janyka30 picture

Köszi!

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!
Mi a gondja?
 

0

janyka30
janyka30 picture

Hello.
Nehéz leírni elég érdekes dolgot produkál. Amikor indítok egy programot akkor az ürítő szivattyút sűrű relé kattogás mellett kapcsolja, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Van, hogy nincs hiba, megy a szivattyú egy darabig, aztán engedi a vizet stb. Valamelyik relé, cseréltem már benne, meg kondikat, meg forrasztási hibák javítása (ami nem igazán volt) stb. de nincs változás. Tettem rá másik szivattyút azzal is ezt csinálja. Ha elindítja a programot akkor van, hogy menet közben zavarodik meg, amikor az ürítéshez ér. Nem ürít csak kattog a relé mint az őrült. Nem tudtam eddig rájönni mi okozza. 

0

vadmalacka
vadmalacka picture
*

Hi!

Az átfolyás mérő reed qka... Típushiba ennél a gépnél.

0

janyka30
janyka30 picture

Hello!
Ma kicseréltem de sajna a hiba továbbra is meg van. Viszont a keringetőn folyásra utaló nyomok vannak, amit eddig nem vettem észre, nem figyeltem, és mivel elég húzós az ára (egy használt mosogató ára) így nem is erőltetem tovább. 
Köszi azért! 

0

janyka30
janyka30 picture

Nah erre nem gondoltam volna, hogy köze van hozzá. Egy ideje félre van téve a gép, mert a tulaj lemondott róla, de most elővettem mert annyira újszerű a gép, hogy sajnálnám bontani vagy kidobni. Holnap megnézem, cserélem a reed-et, nagyon köszi a segítséget, már kíváncsi vagyok rá. :)   

0

Sponsored links