You are here

Citromail levelező fizetős lesz..........

44 posts / 0 new
Last post
kov-jo
kov-jo picture

Sziasztok!
Fiam küldött infót,mely szerint a Citromail levelező fizetős lesz február végétől,2000Ft/hó.
Kapott-e értesítést Valaki ,aki ezt a szolgáltatót használja?
üdv:kov-jo

mod: Ebbe ennyi fért, lezárva, megelőzve a komolyabb sértődéseket. - admin.

 

Comments
User
User picture

Szevasztok!
Ma 9:44 kor jött a legfrissebb.

"Ahogy azt már korábban már írtuk, az Indamail új verzióját készítjük elő. Felhívjuk figyelmét, hogy az új Indamail bevezetésének időpontja 2023. május 2-ra került át. Az alábbiakban az Indamail változásairól olvashat bővebben."

Felhívjuk figyelmedet, hogy május 2-át követően a Indamail mobilalkalmazásai (Android/iOS) többé nem lesznek elérhetőek. De semmi gond – rengeteg más, kiválóan működő alternatív megoldás közül választhatsz! Május 2-tól weboldalunkon (indamail.hu) elolvashatod útmutatónkat, melyből megtudhatod, milyen könnyen beállíthatod a levelező rendszert akár összes eszközödön!

A megfelelő, minőségi szolgáltatásnyújtás biztosítása nem megoldható a hirdetésekből származó bevételből, ezért egy előfizetési rendszert vezetünk be. Ez egyben azt jelenti, hogy a Indamail további használatához május 23-ig aktiválnod kell előfizetésedet.

Üdv. M.

0

Ravic
Ravic picture

Hi!
Az ilyet pedig, lehetne sokkal jobban is csinálni!
Anno mikor 2009-ben megszűnt a freestart levelező, egyszerűen áttették a postafiókokat az indára és ugyanúgy működött tovább a levelezés, már az inda felületén.
Ingyen és bérmentve, sőt az eredeti freestart-os e-mail címek is változatlanul megmaradtak, csak már az inda volt a szolgáltató.
http://freestart.hu/
Most miért nem lehetett egy hasonló módszert választani?
(Persze tudom a választ, csak nem tűrné a nyomdafestéket ha kifejteném.)

 

0

Onionshed
Onionshed picture

Nem értelek benneteket, szerintetek nektek ingyen jár egy email cím vagy ,hogyan gondoljátok? Gondolom a szerződésben bele volt irva ,hogy nincs felelősségük semmiben. Ezt a gmail is eljátsza bármikor.

1

ityvity
ityvity picture
*

Még van ingyenes alternatíva ami megfelel az elvárásoknak , addig kevesen fognak fizetni . 
 

1

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Ez ilyen jó magyar szokás. Mindenkinek jogai vannak, kötelezettség semmi. Várják a sült galambot..

Bárki csinálhat magának akár saját webmail servert is. Semmi akadálya. Meg tudás.

Az majd saját lesz, nem lát bele senki. Ja.. hogy pénz, meg tudás? Hát ja...

Engem jobban dühítene a helyükben az EÜ állapota... De ez más téma...

Sokan vágynak vissza a kommunizmusban, mert sokkal jobb volt, ha valami nincs, de olcsó.. mint ha van, de drága... ;)

1

Onionshed
Onionshed picture

Sajnos igazad van. Azt gondoltam, hogy ez érthető mert évszázadok óta nincs pénz otthon,de nem. Ha van pénz akkor is ez a hozzáállás.Van egy ismerösöm 10évesen jött ki Angliába a 60-as években (az apja ide emigrált 56-ban), már szinte magyarul sem tud, de a mentalitása ugyanez :D. Lehet hogy a  génjeinkben van.:D

0

ityvity
ityvity picture
*

Nem tudom , hogy mentalitás kérdése e , ha valaki nem ellensége saját pénzének . Értem én mikor valakinek a drága dolgok státusz szimbólum ,  de hagy én döntsem el , hogy   kitől milyen szolgáltatás veszek igénybe . 
Ha egy bevásárló központ parkolója ingyenes 1 óra ott tartózkodásig , akkor nem fogok előtte megállni a fizetős parkolón , csak azért mert neki is pénzbe kerül a a parkoló üzemeltetése   .
Legyen fizetős a citrom , éljen a piac adta lehetősége , de ha én   nem tartók igényt az a színtű szolgáltatásra ,ami fizetőse tette a levelezőt , nem fogom használni.

3

Onionshed
Onionshed picture

Arrol beszéltem ha valamit kapsz ingyen, és amikor már nem tudják adni , szépen megköszönöd az eddigieket és nem kezdesz el háborogni. Erre gondoltam.

0

Ravic
Ravic picture

Tetszik hogy ezt kibicként, ilyen roppant jól látod!
Az hogy "otthon", ugye nem azt jelenti hogy "itthon"!
Te is 56-ban emigráltál? Kétlem!
Csak szólnék, hogy ITTHON minden internet előfizetéshez jár
legalább egy e-mail cím a szolgáltatótól.
Nem kötelező  ingyenes webes levelezőt használni!
 

1

masi11
masi11 picture

Több mint 15 éve ugyanott lakok.ugyanarra a kábelre vagyok kötve. csak éppen már a harmadik szolgáltató vásárolta fel. érdekes a gmail fiókom még megvan a szolgáltatóiak mind a levesben...

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

A Vodafone már nem is nyújt levelező szerver szolgáltatást.

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Nem gondolnám, hogy az, aki az életét felelősen tekintve, döntést hoz, az kibic lenne. Inkább csak gondolkodó, mérlegelő, felelősséget vállalva döntést hozó ember. Pont ez mondom, ez hiányzik idehaza. Mindenki várja a csodát. De nagyon kevesen mennek ásni a szivárvány tővéhez. Sőt. Azt nézik le, meg árulózzák, aki hangya. És sajnos már nem csak a tücskök...

1

Ravic
Ravic picture

Nem attól kibic, hogy "életét felelősen tekintve, döntést hoz".
Az egyéni szocpol probléma!
Attól kibic, hogy "idegenbe szakadt hazánk fiaként" kintről, megmondja
a tutit az itthoniaknak! Mindezt, jó nagy arccal.
Te meg csak siess nyugodtan a védelmére, láthatóan nagy egyetértésben vagytok!
Elvétve tévedek erre a fórumra, de mindig sikerül összeakadnom pár
" gondolkodó, mérlegelő, felelősséget vállalva döntést hozó emberrel".
Hogy ki kit néz le, azon talán nem kéne vitát nyitnunk!
Mert nyilvánvaló...

1

Onionshed
Onionshed picture

Nem hiszem ,hogy nagy arcom volt, meg megmondtam a tuti. Azt látom ,hogy nem vagyunk egyenlő vitapartnerek.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Sztem  sem voltal nagy arcu.
Az meg tény, hogy aki nem elt 2hétnel--2évnel tovabb valamely külhoni tajon-es sztem ez nyugodtan lehetne keleten is- ugysem erti, hogy a külsö szemlelö könnyebben eszre veszi/meg erti azt ami neki felsem tünik stb.
Jokat!
Kari

3

Onionshed
Onionshed picture

Akkor ne sirj ,hanem használd azt. Kibic? Úgy tudom nincsenek lezárva a határok. Lehet jönni kibickedni.

1

Mr._V.
Mr._V. picture

Mindenkinél más a prioritás.
Egyesek szeretnek jókat enni, míg mások inkább a kulcsínyre költenek. Én mondjuk azt a nőt nem értem, aki felkenet a kozmetikusnál fél kiló vakolatot és ezért akár egy tízest is ott hagy, de csak rondább lesz tőle... mű. De neki az a fontos az életében.
Esetemben előbb költök audiotechnikára, lemezekre, mint hogy elmenjek étterembe (hiszen a technika maradandó, de éhes holnap is leszek).
És pont emiatt, mert mindenkinek más fontos(abb) az életben, van aki fizet egy megbízható levelezőszerverért, van aki reklámblokkolóval használja úgy, mintha fizetett volna a reklámmentességért és van aki költözget ide-oda, ahol épp még ingyenes.
Azaz nem magyar mentalitás az, hogy mindent csak ingyen, hanem amin lehet spórolni, és kevésbé zavaró, azon spórol az ember.
De valóban van egy magyar mentalitás is mellette, hogy mindent ingyen... A Win95-öm volt csak hivatalos, amit meg lehet szerezni, miért is fizetnék?
Ha nem tudják levédeni a szoftvereiket a feltörők elől, én pedig meg tudom szerezni a feltört változatot, miért is lennék a saját pénzem ellensége?
Droidra is szinte minden elérhető Pro, Premium változatban, miért is szórakoznék "áruházzal"? Csak a megbízható forrásokat kell 1x megkeresni és onnantól ingyen is kitárul a világ.
Levelezőből is van annyi más (ingyenes, küldött levél végére sem rak reklámot), hogy kár ezt a fórumtémát folytatni. Megszűnt 1-2-3... és? Max a lementés problémás, de azt kevesen említették, hogy ez a problémájuk.

Hagyjuk a vitát! Aki meg külföldön él, az eleve nem annyit keres, mint aki itthon van, ahol még a kaja is drágább és rosszabb minőségű, mint a szomszéd országokban. Kis pénzből az ember megválogatja, hogy mire költ. Fizetős levelezőre garantálom, hogy nem sokan.

0

Onionshed
Onionshed picture

Igazad,van, de ha lenne elég pénze az embernek,vagy inkább mondjuk 1000 forint lenne a windows, akkor megvennéd vagy feltörtet használnál?

1

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Na pontosan ez a magyar mentalitás. Ami nincs lebetonozva, azt elviszik. Mert ingyen van (mint a crackelt Windows).

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Ez olyan, mint a bkv jegy.
Volánnal 370-ért 20km-t utazhatok, ha kevesebbet megyek, még olcsóbb. A bkv-nál meg 1 megálló is 350Ft meg a teljes út is. Így inkább Volánnal átszelem a fél várost, de arra veszek is jegyet, mert megfizethető, viszont a maradék útra meg nem veszek, hiszen ha 3x kell átszállnom 5km alatt, az már egy ezres lenne, amiért talán 100km-t is vinne a Volán. Hogy elkaphatnak? 10-15 éve volt rá példa utoljára. Az alatt ha évente elkaptak volna, akkor is olcsóbban jövök ki, mint érvényes jeggyel.
És nem, nem a bkv-t károsítom meg, hiszen még így is akkora végkielégítésekre volt pénzük.
A Volán fűtött, többségében még USB töltő és wifi is van a járaton, emellett tiszta. Ők minőséget adnak a jegy áráért és tartják a menetrendet.

Szóval ha egy szoftver valóban kész lenne és nem adnának ki naponta "frissítéseket" és még olcsó is, akkor szánnék rá, de ez nem így van, sőt míg régen 1x megvette az ember a telepítőt (3.1, 2k, ME, XP, ...), most ha jól tudom évente kéne megvenni a legújabbakat. Nem "bérlet" érdekel, hanem ha fizetnék, akkor ne járjon le.

Összegezve: ha ár-érték arányban kapok is valamit a pénzemért és olcsón, fizetek érte. Ha sokallom az összeget, akkor pedig kerülőutat keresek.

De ha már windows. 7-est használok, amit már hivatalosan nem is lehet megvenni, azaz ha most akarnám, akkor se lehetne "jogtiszta", mert outdated verzió. De számomra tudja, amit kell, ezért nem kell újabb... és nem jár le.

De elkanyarodtunk.
Ha egy levelező a küldött leveleimet nem spam-ként küldené (g és hotmail küldött leveleim ismeretleneknél mind spam mappába kerülnek, még az 1 órás postafiók is, azaz a hiba nem nálam van), ha egy levelező akár SMS-ben is értesítene, ha levelem érkezik és nem vagyok neten, ha egy levelező fax küldésére is használható lenne, ha egy levelező nem "közösségi" akarna lenni (hangouts, chat, skype, stb.), hanem csak levelező, aminek saját szoftvere akár 2.3 droidon és xp-n is elfutna, ha egy levelező az év 365 napjából max csak pár órára esne ki, nem fél napokra vagy hetekre, akkor azért hajlandó lennék fizetni. De a g és a hot is többször áll le, lassú a betöltésük a html5 miatt (g-nél sima html-nél sokkal kevesebb funkció van), rossz a spam-szűrése mindnek és minden küldött levél spam, addig ilyennek miért fizetnék, ha netán átállna fizetőssé?
És nem, nem ingyen szolgáltatnak ők sem, csak el kéne olvasni a felhasználási feltételeket. Azért adják ingyen, hogy statisztikát készíthessenek szokásokról, érdeklődésről, stb. amit a reklámozóiknak eladnak, így keletkeznek a "személyre szabott hirdetések", ami persze kikapcsolható és akkor random jelenik meg (reklámblokkoló nélkül), de az adatokat akkor is szabadon felhasználhatják.

Ez kb a "promo" kategória. A szerző ingyen adja a CD-jét, hogy lejátszam, ezáltal mindkét fél nyer, mert én szerettetem meg másokkal a zenéjét, újdonságot játszhatok anélkül, hogy megvettem volna a lemezt.

0

Onionshed
Onionshed picture

Kb. 2 nap alatt öszeszedhető a tudás hogyan futtathatsz rp4-en levelezőszervert. Ha a portokat nem blokkolja a szolgáltató semmi akadálya. 2-3000 forint évekre egy domain mondjuk ami a neved ,és van egy tök egyedi emailcimed. A windowst hagyjuk , lehet neked jó a 7-es nekem már a processzoromat sem tudja kezelni. Jó volt 15 éve. Más..mondjuk ha a zenéidet lemásolja valaki a tudtod és engedélyed nélkül azért érzed ,hogy ez lopás? A másik pedig akinek nincs pár ezer forintja a levelezésre annak szerinted mekkora a vásárlóértéke? Semmit nem érnek az adatai. 

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Zenék... alkalmilag fizetek jogdíjakat tizenezer forintot a Mahasznak. Sok olyan felvételt játszom, ami olyan kiadóké, akik nem állnak kapcsolatban a Mahasszal, így bár fizetek jogdíjat, nem annak megy, akinek a zenéjét játszom. Sőt, az alkalmi jogosítás esetén játszott tracklistát sem kell leadni, hogy valóban azok kapják meg, akiket illet (éves szerződésnél kellene, de CD-ről dolgozom, így kivitelezhetetlen is lenne, hogy számonként jegyzeteljek, mit is játszottam, főleg egy egész napos rendezvény esetén).
Szóval a zenei jogdíjakat ne hozd ide, az csak itthon van, hogy egy DJ-nek fizetnie kell azért, hogy más számait népszerűsíti, plusz még a hely is fizet az Artisjusnak, hogy ott zene szól, ami kettős adóztatás, de e kis országban ez is megengedett, mert "az ország jobban teljesít", hogy lőrincke gazdagodhasson.

1

Onionshed
Onionshed picture

Próbáltam egy példát amit talán megértesz. A kérdés amire igennel vagy nemmel kellett volna válaszolni.emlékszel?

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Ebben az országban semmi sem fekete vagy fehér, igen vagy nem, mivel maga az ország is a szürke zónában van, ezért nem lép be az EU ügyészsébe, ezért nincs jogállam, ezért vannak lomb nélküli lombsétányok és wc-k, ahol elválasztófal sincs, mert a magyarok megtehetik és meg is teszik... Ha állami szinten így megy a lopás, csalás (Völner), akkor pont a kisember lenne az, aki szabálykövető lenne és fizetne mindenért, ami máshogy is megoldható "okosba"??? Ahol 1 millió ember az ország 97%-a, aki "szankcióellenes"... még számolni sem tudnak állami szinten, épp úgy, ahogy az infláció is 1 számjegyű lesz...
Ez az ország egy vicc és ehhez mérten az apró dolgok (pl. fizetős levelező) nagy port kavarnak, míg a milliárdos lopások, 30 centis kilátók, stb. meg senkit nem érdekelnek.

2

Ravic
Ravic picture

Hi!
Nemcsak a citrom, hanem az indamail (egykori vipmail) is fizetős lesz.
Ezek nem normálisak.

0

ityvity
ityvity picture
*

Sziasztok .Most  jött :

Citromail   19:28 (1 órával ezelőtt)
Szeretnénk emlékeztetni, hogy amennyiben Citromail e-mail fiókodat  továbbra is használni szeretnéd, elő kell fizetned az e-mail szolgáltatásra.

Nem tudom lesz e egyáltalán , aki hajlandó  fizetni  ingyenes alternatívák mellet .

"Citromail e-mail fiók használatának számos előnye van, többek között:

 • Gyors és hatékony ügyfélszolgálat
 • Modern és hirdetések nélküli webmail szolgáltatás
 • Megnövelt tárhely - 10 GB!
 • IMAP/SMTP: E-mail üzenetek szinkronizálása PC/Mac, mobiltelefon és tablet készülékeid között
 • Összes adatodat biztonságosan tároljuk szervereinken és személyes adataidat nem használjuk fel reklámcélokra

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! "
Ez mind meg van a gmail-nál is ingyen .

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: majd azok is vérszemet kapnak,  milyen jó üzlet

Bálint

1

atis76
atis76 picture

Sziasztok!
Az a baj hogy a tanya, jófogás, vatera mind citromf.s on van nekem beregelve.
Hogy a túróba birom gmailra tenni őket???
Elmondaná valaki, mert h vagyok hozzá!
Probáltam a jofogást de csak törölni engedi a fiókot smit nem akarok merz régóta be vagyok regelve.

Köszi!

0

Malibu
Malibu picture

Szia!

Én is átestem egy pár e-mail cserén, ahol nem sikerült a személyes profilban lecserélni
ott írtam az üzemeltetőnek és pár nap alatt megoldódott a probléma :-)

Üdv Mali

1

SzBálint
SzBálint picture
****

0

kov-jo
kov-jo picture

Sziasztok!
Köszönöm az infokat......Nekem is a régi idökből van nem volt sok lehetőség......Sajnos sokmindenre van használva.
Pénzért én sem tartom meg.Furcsáltam,én még nem kaptam ezidáig értesítést.Biztos meg fog jönni.
üdv:kov-jo

 

0

petyka2
petyka2 picture

Szia, igen valóban fizetős lesz.
A tapasztalataim szerint olyan remek a szűrője, hogy az összes spam, illetve zsarolólevél idejében megérkezik, de bezzeg a regisztrációs visszaigazoló levelek nem. Dehogy fizetnék érte, nem is értem a koncepciót, ami mögötte van. Ha az ember egy problémával kevesebbet szeretne, akkor csakis gmail.

1

zsugori
zsugori picture
***

kitől jött a levél ? és hány órakor, mi a címe stb.. ne mond  hogy egyesével küldik az értesítőt

0

ityvity
ityvity picture
*

Hi! Több mint 15 éve , hogy van egy citromos levelezőm .Akkor még nem volt nagy választék jó levelezőből . G-mail csak éledezett és meghívásos volt .
Azóta használom és különben nem is olyan rossz , de pénzért nem fog kelleni .

Kaptam is értesítést a változásról , rövidítve :

"Kedves Citromail Felhasználó,
Február 28-án fontos változásokat vezetünk be a Citromail e-mail szolgáltatásaival kapcsolatban.
A megfelelő, minőségi szolgáltatásnyújtás biztosítása nem megoldható a hirdetésekből származó bevételből, ezért egy előfizetési rendszert vezetünk be. Ez egyben azt jelenti, hogy a Citromail további használatához április 12-ig aktiválnod kell előfizetésedet.
A szolgáltatás ára 1 999 Ft/ hó; negyedéves vagy éves előfizetés választása mellett. Az első három hónapra 80% kedvezményt adunk az előfizetés árából. Február 28-át követően bővebb információkat küldünk a változásokról és lehetőséged nyílik előfizetésed aktiválására."

0

Csaba1002
Csaba1002 picture

Szia! A korai kezdetektől, a kilencvenes évek közepétől az internet előtti időktől használom a Freemailt. Ahogy a neve mondja ingyenes. Valaha a Soros nyitott társadalom alapítványa indította. Pár bökkenő után, meg vagyok vele elégedve. Nem kell saját kliens, nagyon jó a felületük. A Citromaillal is kisérleteztem, de nekem valahogy nem jött be.

0

Furmany
Furmany picture

Hello!
Én még akkor se használnám ha ők fizetnének 2eft-ot.
Annyi más ingyenes van ami sokkal jobb szolgáltatást nyújt.

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Nekem is van, 1996 környékéből? talán.. freemail-es címem, még a c3 korszakból. Vagy 4-5 össze vissza irányítva. Mindent, amit csak lehet migrálok le azonnal, ahogy kiderül, hogy oda van beregisztrálva.

érdemes elolvasni az ASZF-et, amióta a mediaworks-höz került.. Nagy csodálkozás lesz... EL ONNAN.. AZONNAL.

Aztán ne legyen meglepi, ha vérszemet kapnak, az is legyen fizetős.. Mert az, hogy valami free, nem azt jelenti, hogy ingyé kő adnyi.. :)

0

SzBálint
SzBálint picture
****

0

kov-jo
kov-jo picture

Szia!
Köszönöm,én is ezt láttam,de kapott-e Valaki értesítést a saját fiókjába.....?
üdv:kov-jo
 

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:  kevesen használnak már citromost

Bálint

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Nekem nincs citromom, csak fa, ami terem, és finom, de azért van ezzel gond..

email cím szükséges minden regisztrációhoz, minden hova. Simán lehet, hogy valaki a f@szbukra ezzel regisztrát, vagy simán csak az ügyfélkapujára, vagy olyan helyekre, amit rég el is felejtett.. Majd akkor jön a pofon, amikor 3 év múlva kiderül, hogy huuuuuupsziiiiiiiii.. jelszóra már nem emlékszem, kéne emlékeztető. de.. izé.. nem jön meg a gmailre.. Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó a büdös.. hát az a citromra ment volna.. Az volt átirányítva a gmail-re..

És ebből lehet gond. Nem is kicsi.

0

ityvity
ityvity picture
*

Azért a bő 1 hónap elég , hogy fontos reg.-eket megváltoztassuk , a citrom meg ilyen alapon megy a süllyesztőbe .

0

ityvity
ityvity picture
*

Igen :

Kedves Citromail Felhasználó,

"Február 28-án fontos változásokat vezetünk be a Citromail e-mail szolgáltatásaival kapcsolatban. Többek között ez tartalmaz egy új és modern webes e-mail szolgáltatást, 10 GB méretűre növelt tárhelyet, a weboldalról teljesen eltávolítjuk a hirdetéseket, egy megbízható spam mentes levelezőt használhatsz, és ez még nem minden!
Felhívjuk figyelmedet, hogy e-mail címed további használatához legkésőbb április 12-ig aktiválnod kell előfizetésedet. 

Február 28-án egy új e-mail szolgáltatást indítunk el. Az alábbi listában az új e-mail szolgáltatás néhány előnyét gyűjtöttük össze:

 • E-mail, hirdetések nélkül
 • Modern webmail
 • Stabilitás
 • 10 GB tárhely
 • IMAP/SMTP
 • E-mail védelme
 • Ügyféltámogatás
 • Levélszemét és vírusok elleni védelem "

0

Sponsored links