You are here

CO2 palack

9 posts / 0 new
Last post
mosomedve
mosomedve picture

Tisztelt Tagok!
Először itt tenném fel a kérdést: van-e valakinek vagy ismerősének széndioxid palackja eladó. Tervezek készíteni itthonra egy szódavíz készítő masinát, melyhez szeretnék egy ilyen palackot vásárolni. Egy öt kilós vagy tíz kilós lehet a jó. Üresen is jó. (Sokkal gazdaságosabb, mint a nagy patron, amiket a készen kapható szódagépekhez adnak). Ajánlatokat a kelemen007@digikabel.hu email címre kérek, amennyiben van valakinek. A fröccs készítése is egyszerűbb lesz!
Üdv László

Comments
dsanyi
dsanyi picture

Szia
A palack nyakán a fehér jelölés jelenti az élelmiszer ipari felhasználást. Volt nekem is szódagépen.
Üdv: dsanyi

0

mosomedve
mosomedve picture

Köszönöm a plusz információkat!
László

0

kallospeter
kallospeter picture

Szia!!

El nem tudod kepzelni milyen szertatassal jar az ujratoltese a palacknak.Nem beszelve a hozza szukseges engedelyekrol.Hazilag nem hinnem hogy meg tudd oldani,az "ujratolto gyarba" meg be sem engednek a bisztonsagos uzemeltetest igazolo engedelyek nelkul.A palackoknak van egy maximalis elet tartamuk is ami kalendarium fuggo,midegy hogy naponta volt toltve vagy a sarokban alt.Az szomszedomba szodaviz gyar uzemel.
Peter

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

A lindében simán töltötték nekem. Egészen addig, amíg le nem járt a nyomáspróbája. Akkor aztán mondták, hogy 26.000 Ft a lepróbázás meg a szelepcsere, én meg mondtam, hogy kösz, nem. Azóta nincs saját palackom, csak kölcsönzök.Ha kifogy, házhoz jön a terüautó, és zokszó nélkül cserélik.

0

mosomedve
mosomedve picture

Ha hinni lehet az internetnek, akkor az utántöltés nem probléma. A palack nagyságától függöen hat és nyolc ezer forint között van az ujratöltés ára. Van aki el is hozza a csere palackot. Megmenekülnék a müanyag flakonos vizek cipelésétől, flakonok eltüntetéséröl. (Mondjuk nálunk van szelektív gyüjtés). Ha egy palackból ki tudok nyerni háromszáz liter szódavíz készitéshez szükséges gázmennyiséget, akkor ötven forintos literenkénti üzleti átlagárral számolva huszonhat forintba kerülne egy liter szodaviz és nem kell bajlódni a vásárlással és a palackok megsemmisitésével.
László

0

kallospeter
kallospeter picture

Szevasztok!!
Ilyen egyszeru nallatok?? Hihetetlen!! Nallunk kesz tortura (a pappir formasagok miatt).Szatmarnemetibol Nagybanyara kell vinni a palackokat mert ott van a legkozelebbi tolto.Ez 130 Km oda-vissza.Hazhoz szallitas? Az csak egy edes alom.
Peter

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia: biztos, hogy a nagyobb  palack élelmiszer tisztaságú gázt fog tartalmazni?

Bálint

0

mindigehes
mindigehes picture
**

Szia!

Biogont kér, akkor igen... Gázfutár házhoz viszi... 

Semmi faxni nincs, vannak cégek, akik tojnak a nyomáspróbára is. Ha nem rohad, nem rozsdás, és nem 1960-ban járt le, kérdés nélkül viszik, adják a telit, háznál..

Én is Biogon palackból hegesztek, meg szódázok :)

0

Sponsored links