You are here

Cultrawiev CV338H-T42 Mainboard Emmc tartalom kiolvasási probléma.

4 posts / 0 new
Last post
kekestv
kekestv picture

Kedves kollégák!
Küzdök ezzel az alaplappal. RT809F programozóval a VGA porton keresztül,tudom monitorozni a belső folyamatokat(tehát kommunikál) viszont a programozó csak az írás(nincs olvasási opció) opció lehetőséget mutatja,pedig én szeretném lementeni és utána visszaírni a tartalmat. Hátha megjavul a BOOTLOP hibából. Természetesen,ha lenne hozzá tartalom,nyilván beírnám. De én sehol sem találtam. Esetleg,ha lenne valakinek,vagy kiolvasná.
Pontos adatok: TV tip: STARLIGHT 43DM6500   main: CV338H-T42   13 160706   proci:MSD6A338   Kijelző: CX430DLEDM
Várom a tapasztalatokat.
üdv.

Comments
Stefan
Stefan picture

Ok,megvannak a tv adatai,utánanézek, kérdezősködok ismerosoktol, de én azt gondolom, azért nem tudod olvasni csak írni a procit, mert RT 809F-ed van,nem pedig RT809H,mint nekem....sok dolog van ,amit az nem tud,nem kellett volna azt megvasarolnod. ...Én is érdeklődtem előtte. ..A TNM5000 A legjobb gép, csak borzasztó drága. ...Vagy ha mégsem találok ilyen proci alaplap tartalmat, ha befut hozzám ilyen alaplapu tv,kimasolom, ha tudom neked...

0

Vote up!

You voted ‘up’

Stefan
Stefan picture

Elnézést, hibáztam, nem proci tartalom,hanem eMMC tartalom,de azt is sejtem,nem kotottel valamit jól, 3,3v és 1,8V is be van kötve, mindkettő? Bekötési rajzod megvan hozzá? Ide kéne adnod, hogy legyen meg nekem is,ha ilyen lapu tv-hez jutok...Meg kell legyen meg 3 dolog amit bekotsz a feszultsegeken kívül :CLK;CMD és DO....Felismeri a RT809F az eMMC tipusszamat?Ha,nem az is meglehet, nincs meg a listán a te eMMC tipusod a lapról ,kell olyan illesztoprogram amibe megvan az a típus. ..Gondolom az AUTO ISP eMMC -re állítottad? 

0

Vote up!

You voted ‘up’

kekestv
kekestv picture

Szia!
Köszi a segítséget. A programozó tudja ezt a procit. Rajzom sajnos nincs róla .
üdv.

0

Vote up!

You voted ‘up’