You are here

Daewoo DWD-1013

5 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv . mindenkinek . Ma sikerült találkoznom egy ilyen gépel aminek csak az a bűne hogy nem mos -centrifugál (nem forog a motor) a többi műveleteket végig csinálja hiba üzenet nincs szépen vissza számolja az időt és a végén befejezi a programot.Nem sok lehetőséget látok : motor vagy panel? A panel természetesen műtrágyázva , de annyit lehet hallani hogy egy relé időnként kattan ( gondolom a motor irány váltó) . Első lépésnek a motort találtam ügyszerebnek leellenőrizni , de itt megálltam . Gondolom hogy T jelzés a tahogen. akkor van benne egy hő kioldó , de a három tekercs valahogy nem tiszta ki kivel van.

File attachment: 
Comments
kolya61
kolya61 picture

Szia !
És nem mérted a motron a feszültséget?
Ha kattog a relé ,akkor egyszerübb először mérni ,csak azután kivájni.
De azt nem értem én sem ,hogy miért nem küld hibát?
Szij van rajta?

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , Valóba mérni kellet volna csak hát mit a 10-es csatlakozón , rajzot is csak itthon találtam hozzá azt nem volt nehéz a motort kikapni és elhoztam kipróbálni .

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Motorszénkeféket ellenőrizd de szerintem ennek is a szokásos Daewo betegsége van. Csak az a furcsa hogy nem adja az E8 hibakódot. A következő lépés, hogy a panelon ellenőrizd a relék forrasztásait mert ezeknél ez a típushiba. Ezt úgy tudod megtenni ha a panel ki van öntve műgyantával, hogy a relék mögött kivágod a műanyagot és kikaparod a gyantát. Az egész kiöntött panelt ne vedd ki mert utánna tele lesz kontakthibával a fesezgetéstől.

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , szénkefék jók . Kösz az ötletet a panel javítással kapcsolatba , mert egyszer egy LG-nel próbáltam kivésni az egészet azt nem akart kijönni és nem jutott eszembe hátul a műanyagot kivágni, de kipróbálom .

0