You are here

DAP DCX-24 szoftvert keresek!

3 posts / 0 new
Last post
djhalasi
djhalasi picture

Sziasztok! Vásároltam egy használt Dap DCX-24 rendszerprocesszort. Van rajta RS232 port, de sajnos a szoftvere nincs meg és már fél napja túrom a netet, de sehol nem találok hozzávalót, csak az újabb szériás DCP sorozatét találtam meg, de az csak az usb-s modelleket viszi. Valaki tud-e ebben segíteni? Kb 2006-2007-ben gyártott eszközről van szó és nem túl elterjedt, vélhetően ezért nem találok sehol semmit. Annyit sikerült a manualból kihámozni, hogy "DCXSetup_V13.exe" lenne a fájl neve, amire szükségem lenne.

Comments
djhalasi
djhalasi picture

Megoldva! A Thomann saját márkás procijának a szoftvere jó hozzá, gyakorlatilag ugyan az a 2 proci csak más néven. Hozzáteszem ezt a szoftvert se lehet leszedni sehonnan, hosszas keresgélés után egy külföldi fórumban találtam meg, oda rakta ki valaki egy drive linken, ő is a gyártótól szerezte be, de már 10+ éve. 

1

hifimumus
hifimumus picture

Szia. Én is most szereztem be egy ilyent. Esetleg lennél olyan jó,hogy adnál egy linket ahhoz a csodaprogramhoz? Sokkal egyszerűbb lenne gépen vezérelni... Megköszönném...

0