You are here

DELTON CTV3731 11AK36A8 Tuner kép nincs, AV-van

3 posts / 0 new
Last post
Pásztor

Sziasztok!

Ezt a tvét nem tudom behangolni, nem áll meg egyik adón sem, csak lefeketedik és tovább is hangolódik. Ha finom hangolást megpróbálom akkor is ferde, szinkron nélküli a kép, eddig cseréltem tunert, egy philipset, mert nincs meg a címke rajta, de a helyzet változatlan. Vagy lehet opció hiba is?

Comments
Pásztor

Sziasztok!

Inenn töltöttem le eeprom tartalmat hozzá, és találtam opciós táblázatott is, amihez beállítottam. Most sem let semmi változás. AV-én rendesen van hang is, kép is, de tunernál semmi változás, igaz ha rövidre zárom a SAW szüröjét, akkor van kép, és meg is áll az adókon csak egy kicsit fehér szemcsés így a kép. Egy másik panelból tettem bele Saw szürőt de semmi változás, az elkókat kiszedtem a környékrő kimérve renben vannak, a 47Uf-at meg cseréltem. Merre tovább?

0

Vote up!

You voted ‘up’

Tónió

Szia!
Jungle ic-t cseréltél már?Egyébként a tuner cserével csak óvatosan, a beállítások az opciós táblázatban sokszor nem megfelelőek, Tehát pl.-ul ha philips-re állítod nem biztos hogy az lesz a jó.Én végigpróbálnám a lehetőségeket.De szerintem ic hiba lesz ez.
Tónió

0

Vote up!

You voted ‘up’