You are here

Electrolux EN3855MFX hűtő kijelzős ajtó nyitási irány megfordítás

4 posts / 0 new
Last post
zozi2021
zozi2021 picture

Sziasztok,
A címben szereplő kombinált hűtő ajtónyitási irányát szeretném megfordítani. Az ajtón van kívül kijelző ezért a vezetéket a gyári jobb felső sarka helyett a bal oldalon kellene átkötni. A hűtőn van bal oldalon is csatlakozó, az ajtóban a forgási pontnál viszont nincs. Ha minden igaz jobb oldalról kellene valahogy átvezetni, de nem tudom leszedni a műanyag takaró elemet az ajtó tetejéről (1 nagy darab, nem látom hol lehetne lepattintani). Találkozott már valaki hasonlóval? Nem szeretném feszegetni feleslegesen.
Köszi előre is!
Zoli

Comments
Mosószaki
Mosószaki picture

0

zozi2021
zozi2021 picture

Igen, köszi ezt én is olvastam, de gondoltam hasonló, mint az egyel korábbi hasonló hűtőé, amit tök egyszerű volt átforgatni, ott volt az ajtó mindkét sarkában vezeték. Amúgy a műanyag takarót kéne valahogy lepattintani, csak nem akarom eltörni.

0

zozi2021
zozi2021 picture

Meglett közben a megoldás, hátha valakit érdekel:
Hűtőajtó leszed, ajtón előlapi kijelzőt óvatosan alulról kipattintani(vigyázni az inox ne sérüljön), vezeték lecsatlakoztat, kijelző kiszed, vezeték felülről ajtóból kihúz, másik sarkába lefelé visszafűz( jó játék), kijelzőhöz csatlakoztat, hűtőajtó zsanérok túloldalra, ajtó vissza.

2