You are here

Electrolux ESI63020X mosogatógép 2-es hibakód

3 posts / 0 new
Last post
GyulaK
GyulaK picture

Üdvözlet a fórumlakóknak!

A címben szereplő gép javításában szeretnék segítséget kérni. Program indítás után szivattyúz kétszer több percen át, majd nekiáll villogtatni a 2-es hibakódot miszerint "A mosogatógép nem üríti a vizet". Nos ez nem igaz, mivel a gépben gyakorlatilag nincs víz. Szétszedve a szivattyóház tiszta volt. Két szintkapcsolót találtam bent, fújásra mindkettő működik. Ezekről lehúztam a csövet és így próbáltam indítani a gépet, de a jelenség ugyanaz.
Egyszer mosás közben bejött már ez a hiba akkor át is néztem a kifolyócsövet gondolván, hogy el van dugulva, de hiba nem volt és a gép is ment még párszor utána, aztán megállt.

Előre is köszönök minden segítséget.

Gyula

Comments
GyulaK
GyulaK picture

Közben tovább bontottam a gépet és megnéztem az elektronikához menő vezetékeket is, nem-e törtek meg az ajtónál. Majd mivel mindent jónak láttam/mértem csináltam egy próbát és megy a gép. Úgyhogy most nem tudom mi van. Egy progit végigment, meg a másodikat is elindította volna.
Szóval passz, mert a gép már kb 3 hete rossz volt, azaz resettel sem felejtette el a bánatát.
Köszi, ha olvastátok.

0

Bazsyk
Bazsyk picture

Szia!
Úgy jártam egy Whp géppel, hogy mikor visszatoltuk a helyére, becsípődött a gégecső. Helyén hibakód, kihúzva ok. Szép napot!

0