You are here

Electrolux EWW 16781 W mosó-szárító . Mosás nem indul el.hibakód nincs. Megoldva.

2 posts / 0 new
Last post
kenyérke
kenyérke picture

Sziasztok,

Vettem egy ilyen gépet magamnak,hibásan. A gép három éves. Már az eleje kihívás volt. Mondták,hogy a gép szakszervízben volt, ahol vezérlő panel cserét javasoltak jó sok pénzért..
A hiba: szárító funkció tökéletesen működik. Mosás nem indul el. Indító gombot megnyomva az ajtó bereteszel,majd pár másodperc múlva kireteszel. Gomb zölden villog..
Csak röviden írom le. Mindent megnéz, kimér,ellenőriz. Még végül kibukik,hogy a szárító rész levegőt fűtő betétje!!!! Rossz. Szivárog test felé..
Ez a nyomorult-hibakód nélkül- a mosás elején teszteli ezt is. Ugyanis a mosás végén centri előtt -gondolom- a ruha fellazítása céljából elindítja benne a ventillátort, és fűtené a levegőt pár percig. Utána centri.
Persze hol a logika ha ugyanez a fűtőbetét a szárításnál meg elmegy...
Ideiglenesen lehúztam,onnantól kezdve tökéletesen mosott. A fűtőbetét több,mint egy hónap alatt jött meg. Most tökéletesen teszi a dolgát.

Érdekes,hogy korábban is volt már dolgom electrolux mosógéppel-itt a fórumon valahol fent is van-az sem volt még négy éves. Ott a víz fűtőbetétje húzott testre.

Comments
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. Nem csak az electrolux ilyen , én 2 éve cseréltem Wpool-ban fűtőszálat (eredeti Wpool dobozost) és most megint F23-at dobot ki . Kapott új noname fűtőt azt majd lássuk meddig bírja .

0