You are here

EMG-1577 (Tr-4807) alkatrész és dokumentáció kereső

5 posts / 0 new
Last post
Huszár Tibor
Huszár Tibor picture

Sziasztok,

Az EMG 1577-es karakterisztika rajzolójához keresek dokumentációt és alkatrészeket. A konfiguráció az EMG 15775 nek felel meg - univerzális készlet, amely tartalmazza a alap és a nagyáramú mérőegységeket. Hiányzik az összekötő kábel készlet, valamint a befogó készlet. A nagyáramú mérőegységből sajnos az áramvezető "kulcsok" is hiányoznak.

Kérem aki segítségetek, ha van eladó doksi/ alkatrész, ne habozzon.... kérem írjatok.

Az alábbi eszközöket /alkatrészeket keresem:
 - Socaplex névre hallgató csatlakozóhoz alkatrészek - ház, lezáró lap, nagyáramú érintkező sáv,
    vagy komplett összekötő kábel készlet. Ha esetleg a szerviz kábel elő kerülne az lenne a hab a tortán, s a kiemelő kártyáról még nem is beszéltem.
 - mérőpultban levő mikro kapcsoló
 - alkatrész befogó
- nagyáramú mérőegységben levő áram kulcs (nagyáramú dugasz 2db)
 - alap készülék marker "jostick" mikro kapcsolója - ez sajnos törött
Dokumentáció - gyári gépkönyv és kapcsolási rajz, lehetőleg angol vagy magyar nyelven, de a német és az orosz sem jelent problémát.
Egyenlőre egy EMG1577/B alap kialakításhoz sikerült már gépkönyvet találni, azonban nem vagyok biztos, hogy 100%-os a név azonosság. A B verzió, azontúl, hogy ergonómikusabb volt a kialakítása, rendelkezett Printer porttal is, míg az elődje csak az IEC buszos volt. Kezelő szervek és a leírás alapján rokon gépek voltak, de  bizonyára voltak eltérések a típus jelölésen kívül is.

Üdv.
Tibor

File attachment: 
Comments
mackaalack1
mackaalack1 picture

Szia Tibor !Jutottál előbbre a műszerrel? Hasonló cipőben járok, most sikerült összekötő kábeleket szereznem, a műszer bekapcsol , de nem mér.
1577B a típusa.
Köszi

Mack

0

Huszár Tibor
Huszár Tibor picture

Szia Mack,

Elnézést, hogy így 3,5 év távlatából válaszolok - a Covid után nem foglalkoztam a témával. Újra előkerült. Érdeklődöm nálad aktuális e még a téma?
Üdv.
Tibor

0

zus
zus picture

Szia ! Én meg működőképes 1577-et keresek már hosszú évek óta (lehetőleg a téglatest alakút), de sajnos sehol semmi. 

Más. A kis karakterisztika rajzolómhoz (1575) magamnak kellett elkészítenem a mechanikai részeket, mert mikor a gépmadárhoz hozzájutottam, akkor csak a kockát kaptam meg, a mérőbefogók nélkül. Elképzelhető, hogy a mechanikai részekkel neked kell megbirkóznod sajnos. Nem lesz gyári, de legalább biztonsággal működni fog. Én a 1555-ös szkóp 1 Ghz-es mérőfejéhez nem találok csillapító feltéteket. Mindig ezek az aprólékok tűnnek el először. Aztán meg már pótolhatatlanok.

A nyáron a Patakiban elég gyér volt a felhozatal, de láttam olyan zöld sokpolusú csatakozókat valakinél. Nem tudom, hogy ez a fajta volt-e (méret, pólusszám), sőt azt se tudom, hogy Kontakta vagy orosz volt-e. Néha egy Janicsek nevű arc is ki szokott járkálni a Patakiba (bár már régen láttam ott), neki szoktak vad dolgai lenni. Azok között előfordult már ilyen csatlakozó.

Tudom, hogy ez eddig nulla segítség, de talán támpont lehet. Esetleg még ki lehet kérdezni a Mikrovillt. Ha a tulajnak megmutatod a zöld csatlakozó pofáját, rögtön tudni fogja, hogy van-e neki olyanja vagy sem. 

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Mack 11 honapja nem jart a Tanyan, eredmenyesebb lenne a kapcsolat ill. követes lehetösegein privatban rairni-esetleg elöbb olvassa az ottani regisztralt mail cimen mint itt...
üdv, Kari

0