You are here

EMG-1577 (Tr-4807) alkatrész és dokumentáció kereső

2 posts / 0 new
Last post
Huszár Tibor
Huszár Tibor picture

Sziasztok,

Az EMG 1577-es karakterisztika rajzolójához keresek dokumentációt és alkatrészeket. A konfiguráció az EMG 15775 nek felel meg - univerzális készlet, amely tartalmazza a alap és a nagyáramú mérőegységeket. Hiányzik az összekötő kábel készlet, valamint a befogó készlet. A nagyáramú mérőegységből sajnos az áramvezető "kulcsok" is hiányoznak.

Kérem aki segítségetek, ha van eladó doksi/ alkatrész, ne habozzon.... kérem írjatok.

Az alábbi eszközöket /alkatrészeket keresem:
 - Socaplex névre hallgató csatlakozóhoz alkatrészek - ház, lezáró lap, nagyáramú érintkező sáv,
    vagy komplett összekötő kábel készlet. Ha esetleg a szerviz kábel elő kerülne az lenne a hab a tortán, s a kiemelő kártyáról még nem is beszéltem.
 - mérőpultban levő mikro kapcsoló
 - alkatrész befogó
- nagyáramú mérőegységben levő áram kulcs (nagyáramú dugasz 2db)
 - alap készülék marker "jostick" mikro kapcsolója - ez sajnos törött
Dokumentáció - gyári gépkönyv és kapcsolási rajz, lehetőleg angol vagy magyar nyelven, de a német és az orosz sem jelent problémát.
Egyenlőre egy EMG1577/B alap kialakításhoz sikerült már gépkönyvet találni, azonban nem vagyok biztos, hogy 100%-os a név azonosság. A B verzió, azontúl, hogy ergonómikusabb volt a kialakítása, rendelkezett Printer porttal is, míg az elődje csak az IEC buszos volt. Kezelő szervek és a leírás alapján rokon gépek voltak, de  bizonyára voltak eltérések a típus jelölésen kívül is.

Üdv.
Tibor

File attachment: 
Comments
mackaalack1
mackaalack1 picture

Szia Tibor !Jutottál előbbre a műszerrel? Hasonló cipőben járok, most sikerült összekötő kábeleket szereznem, a műszer bekapcsol , de nem mér.
1577B a típusa.
Köszi

Mack

0

Vote up!

You voted ‘up’