You are here

erfsoft.ru hirdetések blokkolása

8 posts / 0 new
Last post
Ízirájder
Ízirájder picture

Sziasztok!

A crome állandóan dobálja fel ezeket a  hirdetéseket. Hol tudom ez kikapcsolni?

András

Comments
Ízirájder
Ízirájder picture

Köszönöm a hozzászólásokat megoldódott.

0

szuts
szuts picture

Ha ezek értesítések, tehát a jobb alsó sarokban jönnek fel, akkor:
Beállítások -> Adatvédelem és biztonság -> Webhelybeállítások -> Értesítések -> Katt a "A webhelyek nem küldhetnek értesítéseket" rádiógombra
Majd ugyanitt: a "Küldhetnek értesítéseket" alól mindent/nem kívánatosat törölni.

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Nem értesítésekről, hanem HIRDETÉSEKRŐL beszélt!
A cím: "erfsoft.ru hirdetések blokkolása"

0

szuts
szuts picture

Valóban erről írt. 
Akkor bocs. :)

0

manyizoli
manyizoli picture

0

Mr._V.
Mr._V. picture

Windir/System32/Drivers/Etc/
HOSTS (ez egy fájl) -szerkesztés (pl. jegyzettömbben)
Megnézed, hogy 0.0.0.0 vagy 127.0.0.1 szerepel benne. Amelyik szerepel, azt használd!
A meglévő szövegek után írd be:

127.0.0.1 erfsoft.ru

...majd mentsd el. (NE TXT formátumba!!! Ha abban mentené, nevezd át, mert NINCS KITERJESZTÉSE!)
Ha szerencséd van, akkor már azonnal elérhetetlen lesz az oldal, ha nincs szerencséd (puffer miatt), akkor egy újraindítás után éred el a célt.

Így megúszod reklámblokkoló nélkül is, de az oldal helyett egy üres oldal (a cím nem elérhető) továbbra is fel fog ugrani, ezért ajánlott a reklámblokkoló.
Az uBlock Origin vált be nálam leginkább mindegyik böngészőn. Azon 1 kattintás, és elvileg nincs több felugró ablak, bár egyes oldalak már kijátszották, de kis turpissággal már azok se tudják.

A másik válaszhoz kapcsolódva...

A legtöbb oldal, ami a reklámokból él, figyelmeztet, hogy reklám nélkül nem használható az oldal és ezt egy "Tiltsd le a reklámblokkolót!" teljes képernyős üzenetben jelzi. Erre a megoldás a chrome elfelejtése és chromium alapú google-mentes böngésző használata.
Nálam a Brave vált be, aminek van saját reklámblokkolója és amennyiben azzal blokkolom az egész ablakos takarást, az oldal továbbra is görgethető, kattintható. uBlock-al blokkolva az oldal még kattintható, de már nem görgethető.

További segítség, bár macera, de nálam sorozat-oldalakon bevált, hogy az uBlock mutatja azt a rengeteg címet, ahova kimászkál. Azok ellenőrzik a reklám betöltését, vagy azokon van a reklám. A dood videótár durván 30-50 ilyen random karakteres "xdengvoien.com" címekre menne ki. Amennyiben kitartó az ember és sok filmet néz, az összes ilyen címet el tudja menteni, beírva a HOSTS fájlba, és az oldal kénytelen továbbmenni, mert azt a választ kapja, hogy nem létezik. Így pedig a 30-50 cím letiltása után megszűnt a felugró ablak, megszűnt a "tiltsd a blokkolót" felirat, azonnal indulnak a filmek. Csak kitartás kell és filmenként írni azt a legalább 2 címet (az adott videószolgáltató esetében) a HOSTS-ba, vagy ha a router is képes HOSTS kezelésre vagy reklámblokkolásra, akkor oda is be lehet írni, így minden gépen reklámmentes lesz az adott oldal. (A banner reklámok nem tűnnek el, ahhoz kell az uBlock, de a felugrók mind betölthetetlenek lesznek, illetve esetenként fel sem ugranak.)

1

attila.p
attila.p picture

Szia ,

Van telepítve "hirdetés blokkoló" a böngészödhöz ? 
Több fajta létezik, (bár vannak oldalak ahol KI KELL kapcsolnod)
azóta "megnyugodtak" a lehívott oldalaim :-)

üdv attila.p

0