You are here

ESR mérő /Megoldva!/

9 posts / 0 new
Last post
irokéz
irokéz picture

Üdvözlet Mindenkinek! ESR mérőt szeretnék vásárolni elfogadható áron. A NIPPUR 16 nagyon szimpatikus, de egy kicsit sokallom a 26.000 Ft-ot... Építő csomag is megoldás lenne, de csak régi, lejárt hirdetéseket találok.Kérnék egy kis segítséget a témában tapasztalt kollégáktól. irokéz

Comments
proba
proba picture

Az M.M PEAK LCR45 ESR mérőről van valakinek tapasztalata?
Lehet vele áramkörben mérni? Ha igen kapacitást is mér, vagy csak ellenállást, Kell nyomkodni mérés közben, vagy ráteszem és folyamatosan mér? Mennyire fogyasztja az elemet?

 

0

gyuri50
gyuri50 picture

0

proba
proba picture

Ezt láttam, de sajna annyira nem értek a reklámszövegekhez brossúrákhoz, hogy ebből megállapítsam, használható-e. Van egy LCM3 műszerem ( az tetszik) , de gondoltam valami gyárit vetetni a munkahellyel. Már próbálkoztam az  LCR-t4-el, de az örökös nyomkodás lehetetlenné teszi az áramkörbeni gyors mérést. ( más részről lehet, nem is nagyon ajánlott vele) Az elemeket is fogyasztja rendesen A mérési idő is hosszú, hiszen neki kell kitalálni mi van a kapcsain. Igy elég használhatatlan a gyors hibakereséshez.    

0

Guest
Guest picture

Ez egy ilyen nap...

0

atis76
atis76 picture

????

0

Kari
Kari picture
*****

(kvazi 10 éves topikhoz irt a kollega-sztem erre vala a megj.)

0

pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Szia!

Olvasd végig ezt:
http://elektrotanya.com/?q=hu/content/keresek-esr-merot

Üdv:
Krisztián

0

irokéz
irokéz picture

Szia Krisztián!

Köszönöm a gyors választ,a jelzett párbeszédet már tanulmányoztam. Közben privát kaptam egy jó ajánlatot,megoldódni látszik a műszer beszerzés.

Üdv.

irokéz

0

Sponsored links