You are here

Extra nagy méretű, ÁTLÁTSZÓ műanyag zsákot keresek

9 posts / 0 new
Last post
zus
zus picture

Helló ! Nem tudom, hogy itt ki mennyire van benne a csomagolástechnikában, de a címnek megfelelően keresek extra nagy méretű, vagyis 1800x1200 vagy 1800x1300 mm méretű, átlátszó műanyag zsákot csomagolni. Ekkora méretre van szükségem, nem kisebbre és egyben. Az anyag legyen tisztességes és nem valami gyorsan szétmálló rohadalom. Lakáson belül akarom használni és amit beletennék, annak szüksége van a tisztességes csomagolásra.

Elsősorban budapesti cégek, márkaboltok érdekelnek, amik kiszolgálnak egyszeri embereket is és ahova el tudok menni és meg tudom nézni, hogy az anyag vastagsága, mérete megfelel-e nekem. Megfelelés esetég rögtön több darabot is vennék.

Megköszönök minden előremutató segítséget.
 

Comments
zus
zus picture

Köszönöm mindenki ötletét, egyelőre nem szeretnék szétvágni és ragasztgatni. A ragsztó amúgy is elérik idővel, a zsáknak meg időtállónak kéne lennie. A Fellpackot már kerestem, van is nekik méretes, csak éppen az nekem nem jó, mert oldalhajtásos. Nem egy szekrénysork kellene beletennem, hanem csak egy takarót. Mindegy, még akkor nézelődöm.

0

cssztivi
cssztivi picture

Szia.
Van 1m széles csőfóliám, ami 65cm átmérőnek fele meg. Olyan hosszút csinálsz belőle amennyi kell. Az egyik végét kell behegeszteni, és kész a zsák.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!
Nincs valami matracgyártó a közeledben? 

0

zus
zus picture

Nincs matracgyártó.

0

AzzA
AzzA picture
*

Itt van többféle nagy zsák

0

SzBálint
SzBálint picture
****

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Festékbolt, lépésálló fólia. Méretre vág, félbehajt, szélén átlátszó ragasztószalaggal összeragaszt.

0

proba
proba picture

Vagy mezőgazdasági fólia + vasaló Ha már gyártás van terítéken.

0

Sponsored links