You are here

Fm adók

33 posts / 0 new
Last post
perlaci
perlaci picture

Sokat keresgéltem mire agy jó és aktuális listát találtam.
Közzé teszem az elérhetőséget. Lehet valami adatbázisféleséget csinálni ahol efféle elérhetőségek vannak. Persze időről időre ha valaki észreveszi, hogy nem frissül vagy eltűnik az adott oldal lehetne javítani.
http://www.frekvencia.hu/download.htm#fmlisthng
Laci

Comments
perlaci
perlaci picture

Üdv!
Urak Budapesten hol érdemes jó áron antennát nézni tv, Rádió ?
Köszi Laci

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
1. Itt
2. meg itt is érdemes körülnézni.
Üdv! Kalex

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia Kalex!
Vagy tiszta időben, jó magas helyről...is lehet sok antennát igen olcsón nézni. :rohog:
Üdv: Laci

0

city217
city217 picture

Szia.
Te is a háztetőkre gondoltál, mert nekem ez ugrott be először.
Üdv.

0

perlaci
perlaci picture

Üdv!
Én rossz időben is látok sokat, mert nem messze itt van egy GSM átjátszó, ja és a háztetőnkön is van egy. :oke:
Laci

0

Buhera01
Buhera01 picture
*****

Szia Laci!
Furcsán fogalmaztál, ezért viccelődünk!
"jó áron nézni"
A nézésért szerencsére még a boltokban sem kérnek pénzt... egyelőre. ;) :p
Üdv: Laci

0

djlatino
djlatino picture

egyszer régebben megmértem a danubiuszt. egy orábol 17 perc volt a zene, 14 a reklám, a többi a duma ami egyébbként halál fáraszto volt. a zenei repertoáljuk ráfért egy 90 perces kazettára. (a minöség is olyan) azt játszották folyamatosan oda-vissza. a sláger detto. a helyzet azota sem változott. ma már igen ritkán hallgatok rádiot. nem keresem a bajt.

0

perlaci
perlaci picture

Üdv!
Engem csak az zavar a magyar adókban, hogy nagyon sok a süketelés. Háttér rádiózni szoktam vagy vezetéskor. Nos vagy reklám, vagy szignál, vagy önreklám, vagy idióta röhögcsélés. Néha érdekes beszélgetés esetleg színvonalas zene. Volt hogy annyira eleg lett reggel 20perc autózás közben, hogy kikapcsoltam a rádiót mert bárhová váltottam csak szöveg ment. Legalább egy zenét adó csatorna lenne. Vagy felváltva beosztanák ki mikor dumaműsor másik addig zenélne. Éjjel meg sirató asszonyok házassági szédelgései vagy lamúrzene. Kész életveszáj éjszaka autózi rádió mellett. Az autóban 12 csatorna van előre beállítva és ebből nem tudok a legtöbbször hallgathatót találni. Bocsi tényleg olaszban járva amiből semmit nem értek végig tudtam rádiózni.
Laci

0

Tranzix
Tranzix picture

Sziasztok!
A legtöbb magyar rádió és tv csatornán azt kell(ene) nézni a jónépnek, hogy ők milyen jól érzik magukat a meleg/hideg stúdióban...
Hofi -t idézve: "Játszák azt a sok fújabelemjönki játékot és mi ezt nézzük??"

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet Tranzix !

Igazad van ! Az egy dolog, hogy mindenki dicséri a saját portékáját de amikor 5 percenként azt hallod hogy ők a legjobbak, legszebbek saját magukról akkor elkezdesz kételkedni. Lehet, hogy azért van nagy hallgatóságuk mert egyszerűen nincs más. Arról már nem is szólva hogy összeállítanak egy listát a 100 kedvenc dalból aztán éjjel-nappal random játszák. A retrótarisznyában előkerűlt néhány olyan zene amit éveken keresztűl senki nem játszott. Ráadásúl a "nagyoknál" 20 éve ugyanazok az emberek dolgoznak csak néha váltják a munkaadójukat. Kéne néha egy kis vérfrissítés.
Láttam egy összehasonlítási listát a hallgatók számáról országosan de azt nem veszik sehol sem figyelembe hogy az adónak mekkora a hatóköre. Egy országos adót persze hogy többen hallgatnak mint egy megyeit.

0

Kari
Kari picture
*****

Sziasztok!
Ahogy mar mas is megallapitotta, az a "lelek ölö", hogy az par marhanak is titulalhato "müsorvezetö" az ökörködeseit kenyszeriti ra a lakossagra-hallgatosagra_ nekem mar evek ota tele van a hocipöm a "botschkorosgabor" felekkel meg egyeb hülysegeikkel :szetver:
Produkcioikat a legjobb akarattal sem tudnam elfogadhatonak besorolni.
Erre jön meg, hogy szinte meinden adon(külföldieknel is) mar vagy 30 eve nem hallgathatsz mast mint ugyanazokat a slagernek nevezetteket-talan 3-400 dalt, de közben akar tizezrevel születtek egyeb, esetleg jobb müvek is_de ÖK KITARTANAK, mint a süket szinvonaltalansaguk is :villa: !!
Valahol itt van a kutya elasva_ dehat ez hozza valakiknek a szerzöijogdijakbol a suskat! :falfej:
Mi meg viseljük el; ha birjuk...
Jobbat!
Kari

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet Kari !

Igazad van kitartanak. Annak idején a Danubius megcsinálta a Cappucinót ami újdonság volt eltalált zenékkel jó dumákkal és ment a műsor. Azóta ugyanaz a csapat már a 3.adónál tart de gyakorlatilag csak annyi változott, hogy a zene egyre kevesebb a duma egyre több. Néhány brancs másolja őket sőt megfigyeléseim szerint ha van egy új társulat új ötletekkel akkor is 2-3 hónap alatt rákényszeritik őket a "bevált" útra. A felállás ma a következő: végy 2 nagyszájú férfi bemondót, vedd meg a napi bulvárlapokat, rakjál a műsorba még egy búgohangu bemondónőt akit a pasik néha cikiznek fűszerezd meg az adóm leggyakrabban szóló zenékkel és kész a tuti műsor. Idegen, ritka zenét nem rakunk a műsorba mert annak meg kell keresní a jogdíjtulajdonosát. Egyébként a 102.1 MHz kiadó egy hónapnyi időtartamra. Habár annyi időre ki a fene bérelné ki.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia Laci!
"olaszban járva amiből semmit nem értek végig tudtam rádiózni."
Lehet, hogy eppen ezert?(eha segit a nem ertes is az elviselesben) :oke:
Kari

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Én a kocsiban szerettem hallgatni most kell keresni valami mást. Az volt a jó, hogy a zenék eléggé változatosak voltak és ritka zenéket is játszottak.
Habár izlések és pofonok különbözőek ezért azt mondom hogy ezt a stílust szerettem és nem azt, hogy mit nem és melyik adót nem hallgatnám.

Kalózadó? :)

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
"Kalózadó?"
No! Csak nem hallottál valamit?
Mi lesz az alapja:
A sikeres kalóztámadások, vagy a sikertelen is beleszámít?
Hány százalékos a kulcs?
Lesz-e gyerekkedvezmény? :rohog:
Üdv! Kalex

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet Kalex !

Kalóz rádióadóra gondoltam. Néha feltünnek az éterben egész jó zenét játszanak keveset beszélnek közbe, jó a műsoruk. Persze széles a skála de némelyik profi szinten csinálja a műsorát. A legnagyob poén eddig egy gyömrői nyugdíjjas rádió-tv műszerész volt aki éveken keresztűl látta el a környéket helyi adással. A polgármesteri hivatal üléseit közvetítette, rendőrségi kéréseket olvasott be, stb. Az adóját 4-szer kobozták el. Újra is építette mindig. A legjobban azon akadt ki amikor a felügyelet az egyébként technikailag korrekt adását "zavaró jelnek" titulálta.

Egyébként B.Toth László online kíván működni az interneten egy hónap múlva.

0

LALIKA87
LALIKA87 picture

ismertem azt a győmröi kaloz rádiót elég jó zenéket nyomtak rajta a neve sirius rádió volt és itt monoron is be jött

0

SzBálint
SzBálint picture
****

üdv: akinek van UPC kábel, azon van RTL OLDIES.

Bálint

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Ez oké. De mivel sokat dolgozom vidéken, jól jött, hogy a neten mindig tudtam hallgatni a zenét, amikor visszamentem a szállásra.
Üdv! Kalex

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz Laci!
Figyelmedbe ajánlom, ezt a jó kis oldalt:
http://www.frekvencia.hu/index.html
Rengeteg információhoz lehet hozzájutni.
Üdv:
exGelkás

0

perlaci
perlaci picture

Üdv!
Igen elírtam OIRT iránt érdeklődtem de megadtátok a választ. Látszik normális de téves kérdés normális válasz, akik szakmabeliek megértjük egymást.
Szia Exgelkás ezt az oldalt jelöltem be az indító hozászolásomba, ezek szerint ez a leg farnkóbb azért köszi.
Laci

0

exGelkás
exGelkás picture
*

Szervusz Laci!
Mire reagáltam volna, szétesett a Tanyagép.
Valóban, egy érdekes, jó oldal.
Üdv:
exGelkás

0

perlaci
perlaci picture

Üdv!
A régi CCIR sávban létezik még valami fogható rádió?
Akár külföldi is ami itthon még elérhető.
Laci

0

tibibalogh520
tibibalogh520 picture
***

Szia Laci!
A "régi" nem az OIRT volt?
Vagy én emlékszem rosszul?
Üdv Tibi.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Igen a régi az OIRT volt. Illetve helyesen: a kisérleti URH adások magyarországon a CCIR norma szerint működtek az 50-es években majd kitalálták, hogy az üzemszerű működésnél már az OIRT sávot használják ezután a rendszerváltás után újra a CCIR kerűlt előtérbe. Az OIRT normán szerintem már semmi nincs évek óta a Kossuth adó tartotta magát egy darabig de aztán az is elmaradt.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A listából ma éjféltől ki lehet húzni a Sztár fM-et. Sajnos megszűnik ez az adó is. :weep:

0

djlatino
djlatino picture

háll istennek! meg a többit is ki kellene. azért az katasztrofa hogy magyarországon csak ennyire telik. pedig lehet ezt másképp is. és van ahol tudják is. igaz nem itt hanem spanyolban. rádio iruna. bilbao mellett. hát vaze rádiot lehet csinálni jol is. három napig hallgattam egyfojtában, de nem tudtam betelni vele. fantasztikusan szinvonalas, válogatott, igényes zenét játszottak. lendületes nem tul hosszu vakerral. élmény volt hallgatni. nem emilyen honi rakás langymeleg fos mint a sláger, danubiusz, sztárfm, neo, stb, amit ez az ország eddig ki tudott termelni.

0

LALIKA87
LALIKA87 picture

sztár fm volt az egyik leg jóbb régi zenéket játszó rádió és kár hogy meg szünt álitolag a juventus is megszünik meg a rádió 1 is

0

city217
city217 picture

Ámen.
Jut eszembe, gyarapodott a vallási adók száma, mehetsz imádkozni. :)
Nem vagyunk egyformák, ez a baj, és ez a jó. Nomeg a pártunk és kormányunk megmondta hogy mit kell lehet játszani.
Te tudsz spanyolul, vagy sok volt az "üdítő"?
Üdv.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Én is dühöngtem, mikor a tudomásomra jutott, mert szívesen hallgattam a Sztár FM-et. Viszont így rákényszerültem, hogy keressek más adókat. Magyart ugyan nem találtam, de a neten a RarmaRadio segítségével találtam egy csomót. Egy közülük: Az adó része a Nostalgie hálózatnak. Igen jó zenék között lehet válogatni. :king:
Üdv! Kalex

0

djlatino
djlatino picture

a jo rádiot az különbözteti meg a rosztol, hogy az elsöt akkor is örömmel hallgatom ha egy kukkot sem értek belöle, mig a másodikat akkor sem szerétném hallgatni ha nem érteném. sajnos magyarországon jelenleg kizárolag csak dilettánsok csinálhatnak rádiot. azok meg egymás hülyeségeit utánozzák.

0

LALIKA87
LALIKA87 picture

hát ja az egyettlen oldies zenét játszó adó volt és nagyon kedveltem de éjféltöl megszünik

A Sztár fM frekvenciaengedélye 2011. január 30-án éjfélkor lejár, műsorszolgáltatásunk a tulajdonos döntése alapján a továbbiakban nem folytatódik.
Köszönjük az Önök évek óta tartó töretlen bizalmát, azt hogy minket választottak!
Minden jót, jó egészséget és még sok-sok igazi zenét valahol, valamikor!

Memme és a Többiek nevében is: Dr. Boross

Kérjük, a Sztár fM-mel kapcsolatban a továbbiakban ne érdeklődjenek, ez a korszak – sajnos - lezárult. :(

File csatolás: 

0

Sponsored links