You are here

fujitsu siemens amilo 1718 laptop nem indul

3 posts / 0 new
Last post
andrasary
andrasary picture

Jo estet mindenkinek
Kerult hozzam egz fujitsu siemens amilo 1718-as laptop olyan hibaval hogy nem indul.A toltes jelzo led az vilagit ha be van dugva a toltes,ha megnyomom a bekapcs gombot bevillan a power led kb 2 masodpercig asztan elalszik a es nem indul.Mindha egy pillanatra az LCD a bekapcsolo gomb megnyomasanal bevillana.Ram dvd hdd tesztelve ok.
Talalkozott mar valaki ilyen hibaval, esetleg valami otlete nincs valakinek.
Valaszokat elore koszonom
Tovabbi szep estet kivanok mindenkinek.

Comments
jbussh
jbussh picture

Üdv!

Részvétem, igen rohadék egy fajta. A hibát jó eséllyel az IXP460 déli híd chip okozza, mely öngyilkos hajlamokkal bír. Sajnos gyakran rántja magával a nyomtatott áramkört, mert a specifikációban megadottaknál jobban melegszik, és megvetemedik alatta a panel; nemritkán a forrpadek is szakadnak. Sajnos nem érdemes vele foglalkozni (szerintem mégcsak nem is sajnos, mert az az RS200M északi híd is egy förmedvény: döglassú, akármi mellé pakolják, márpedig mindenhez rakták, amihez nem szégyellték, még Pentium 4 M-hez is).

0

frici.hu
frici.hu picture

Üdv!
Azért én nem adnám fel ilyen könnyen.. Zárlatos-e az akkuja, minden szükségtelen eszközt levéve sem megy-e (csak proci - memóri maradjon), invertere nem-e halt meg (LCD panelt lehúzni - külső monitorral), processor-csere esetleg... zárlatos alktrész keresése... minden "terhelést" levéve, ha bekapcsol a lap akkor mi melegszik rajta... Bár volt nálam is Fuji ami déli híd bajos volt, de ennyit talán megér belefeccölni!

0