You are here

Fujitsu Siemens Amilo K7600 Help!

4 posts / 0 new
Last post
janooka
janooka picture

Szevasztok!
Sajnos érte egy kis baleset a Fujitsu Siemens Amilo K7600 laptopomat. Egy este kikapcsoltam, majd a következő alkalommal már nem indult el. A led világit, de tovább nem megy. Másik Rammal is probáltam semmi, Másik táppal, szintén semmi.Kiszereltem az alaplapot, de jól átnéztem(nagyitóval)de látszólag semmi nem rossz rajta.Gyanitom, hogy az alaplap pusztult el. Nézegettem a netet hátha van olcsó alaplap, de ami olcsó azt rossznak is hirdetik( azon elgondolkodtam, hogy mire jó egy rossz alaplap,max a tápcsatlakozót érdemes leszerelni, de lehet hogy csak az én tudásom kevés hozzá) Ha valakinek lenne tippje hol keressem a hibát ami esetleg javitható, vagy a sufniban van ilyen alaplapja és megválna tőle, azzal sokat segitene rajtam. A K7610W alaplap is jó bele.
János

Comments
djassa
djassa picture

Sziasztok!

Nekem is hasonló problémám van az alaplappal... Sajnos én nem értek a reballozáshoz, ezért szeretném megkérdezni, hogy valaki nem vállalná-e az alaplapom javítását? Természetesen nem ingyen :) Ha valaki tudna segíteni, vagy esetleg tud egy működő és eladó alaplapot, vagy valami tippet, hogy mit tudnék vele kezdeni, akkor azt megköszönném!
Üdv: Gergő

0

szati77
szati77 picture

Szia

Valószínűleg a déli hid (kissbbik bga) lett KH-s, egy reflow de leginkább egy reballozzás segitene rajta. (nekem is volt ilyen gépem, egy reflow megoldotta aproblémát)

üdv

0

janooka
janooka picture

Szia!
Köszönöm a tippet. Megpróbálkozom vele.
Jani

0