You are here

Fujitsu siemens AMILO PA 1530

5 posts / 0 new
Last post
Szadista
Szadista picture

Üdv mindenkinek.
A probléma a következő lenne a tulaj BIost frissíttet rajta mert azt írták neki hogy muszáj. Na persze Windows alatt csinálta a szerencsétlen és a frissítés közben a Windows be adta az unalmast tehát meg állt mint karón a varjú A készülék most már így sérült BIOS-szal nem igazán akar csinálni semmit valakinek valami ötlete hogyan lehet benne vissza állítani az eredeti állapotokat vagy esetleg hogyan tudnék vele kommunikálni,asztali gépeknél még meg oldható volt mert volt floppy de laptopnál sajna fogalmam sincsen hogy tudnék hozzá kezdeni. Minden építő ötlettett szívesen várok.

Üdvözlettel:Szadista

Comments
szuts
szuts picture

Szerintem nem jelentene megoldást a floppy léte, hiszen a hibás BIOS miatt el sem jut odáig, hogy boot eszközről bootolni kezdjen.
Ugye jól gondolom?! Ha igen, akkor -> Szervíz

Ha meg eljut odáig, hogy bootoljon, akkor egy floppynak felinstallált USB eszközzel is lehet kezelni az ügyet.

szuts

0

Szadista
Szadista picture

Üdv szuts.
Nem azért írom hogy vitázzak de ha utána nézel ha Post el indult akkor floppy-val simán lehet DOS módban BIOS-t frissíteni csak nem látod ép mit csinálsz de ha nem hibás fizikálisan a BIOS csip csak a tartalma hibás akkor simán fel megy rá a jó BIOS.

Üdvözlettel:Szadista (informatikai műszerész).

0

mdecsi
mdecsi picture

Szia!

Ki kell szedned a flash ICt belőle, megírod íróval, aztán vissza. Ha neked erre nincs kapacitásod/kedved/eszközöd, akkor van aki megcsinálja helyetted:

http://biosiras.hu/

Az összes újabb laptopon embertelen tokozásban vannak ezek az ICk, úgymint 40+ lábú TSOP és társai. Foglalatot sosem használnak. Szép meló leszedni, megírni és visszarakni. Az esetek egy jó részében az IC el is pusztul a művelet közben, így legyen kéznél új.

DM

0

Szadista
Szadista picture

Üdv
1000 hála a tippért az ügyfelet máris el irányítottam oda hogy ha már ekkora láma volt akkor vigye is el "hátha többé nem frissít BIOS-t" :king: :king:
ui.: Ja és ez a picike akciója 16.000 pihe-puha forintjába kerül.Anyiért írják neki újra :badgrin:

0