You are here

fujitsu siemens pa2548

8 posts / 0 new
Last post
mika70
mika70 picture

Sziiasztok!A fenti tipusú noti megtetszett,megvettem.Nem volt rajta semmi amikor vásároltam azt írta:Operating system not fund!Na feltelepítem és go!Beléptem a bios-ba ,látom dátum,idő nem helyes,beállítom.Az időt sikerült is de a dátumnál nem engedte beírni a 2011-es évet.Amikor 0-át nyomtam csak sípolt.A 2.indításkor már nem volt kép.Belenéztem a bios elem(akku)ki volt húzva,visszadugtam de semmi.Indításkor mintha indulna de nincs kép ja és nem tudtam dvd-ről bootoltatni sem.Sterintetek mi a baja?Esetleg megbízható szervíz Szentes környékén?Nem volt olcsó (35000)de megjavíttatnám elfogadható áron (ha itt a Tanyán nem tudunk kiokoskodni valamit ,mert kellene nagyon.(A fiamnak lesz szülinapra ha isten úgy akarja :( )

Comments
Szadista
Szadista picture

Szia.
Igazán mondhattad volna hogy ilyen gondod van mikor nálad jártam,a TV-ért (vagy az árba be számítva) megcsináltam volna szívesen.

Üdvözlettel:Laci

0

jbussh
jbussh picture

udv!
dupla nvidia: chipset plusz ha diszkret vga-s, akkor az is. szinte biztos, hogy valamelyik tonkrement. nem szabadott volna megvenni ezt a gepet.

0

szoke
szoke picture

Szia
Ennek fuss neki még egyszer! Legalább a megfogalmazásnak. :oke:
Sikerült kihámoznom, amit mondtál, de ................
Üdv: Szőke

0

jbussh
jbussh picture

Telefonról írtam, azért nincs ékezet. Ami a fogalmazást illeti, szerintem értelmes.

0

szoke
szoke picture

Szia mika70!
A bios nagy valószínűséggel azért sípolt a nullára, mert magyar billentyűzetes és a biosban még angol kiosztással használja a noti. Ilyenkor a nulla nem nulla. A felsősor magyar kiosztásnál "0123456789öü", angol kiosztásnál "`1234567890-", tehát a nulla a kilences után van.
Hogy miért nincs kép? Na, ennek sok oka lehet. Első körben megpróbálnék egy olyat, hogy bal oldalt alul a billentyűzeten van egy "Fn" gomb (legalábbis kell lennie). Azt folyamatosan nyomva tartva és a funkció billentyűket végigpróbálva megnézném, hogy vissza jön e a kép. Nem ismerem a gépet, de szerintem az F10 lesz az. Megnézném még a kijelző csatlakozót is, mert lehet, hogy az sem érintkezik rendesen.

Üdv: Szőke

0

mika70
mika70 picture

mika
Mindenféle problémát okozhat rossz vinyó?

0

szoke
szoke picture

Szia.
Széles a skála, de mindenfélének azért nem mondanám. Ha zárlatos, akkor visszafoghatja a tápot, ami eredményezheti azt, hogy nem akar a készülék bekapcsolni.
Ha meghalt (mint az enyém :( ), akkor induláskor is fagyhat a gép, de akkor képet kell adnia.

Üdv: Szőke

0