You are here

Funai 2000TV-2000T MK5 FUT A KÉP

4 posts / 0 new
Last post
stefi
stefi picture

Szép napot,Mesterek!Szeretnék segítséget kérni az alábbi tv-vel kapcsolatban.Funai-tv2000 mk5. Függőlegesen remeg a kép,majd,ha úgy gondolja,neki fog futni,de iszonyúan.Néha kicsit megáll,majd kezdi újra.Ütögetésre,kocogtatásra nem reagál,ezért gondolom,nem kontakt hiba.Köszike,előre is!

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

Comments
kattila
kattila picture

Szia
Cserelj kondikat a szekunder es a fuggoleges reszben.

0

thanatos
thanatos picture

Szevasz, Stefi!
Én pont egy ilyen masina javitásával kapcsolatos kalandjaim leirásával kerültem be a Tanyára anno. Erre hivatkozva javaslom, hogy legelébb porold le alaposan a nyomorultat - mármint belülről - , utána négyzetmm-enként nézd át egy nagyitóval a sz@r NYÁK-ját (bakelit, leheletnyi rézzel, ócska forrasztásokkal)! Igen sok anyázást megspórolhatsz!
Sok sikert: Thanatos

0

sim01zoli
sim01zoli picture

Sziasztok!
Ez is hasonló volt.
TV-2000t MK6. Ez az amit én hőlégfúvóval is javítottam mert nem volt már türelmem forrasztani.
Csak kontakthibás volt, csak! :szetver: Kár hogy nem csináltam képet a dobozáról, ugyan is a gazdája szó szerint agyonverte! :fun: Egyébként volt benne rossz kondi bőven. Javítási tippem: leporol, forraszt, kondikat vizsgál-cserél.
Zoli

0