You are here

FUNAI TV-2000T MK5

4 posts / 0 new
Last post
csdominik
csdominik picture

Segítséget kérek, hogy melyik alkatrészt kell kicserélni és milyenre ahhoz, hogy a készülék az összes kábel TV csatornáit tudja fogni.Jelenleg van olyan csatorna amelyik "alatt" megy egy másik.

Comments
BigTom
BigTom picture

Szia csdominik!
Ehhez hipertunert kell beépíteni, de feszültség szintézeresnél tapasztaltam már olyat, hogy a precíz beállításhoz nem volt elég finom a hangolás. Kábeltunert azt elviseli a Funai, nagyon sokat építettünk be annak idején, mikor terjedőben voltak a kábelhálózatok.
"van olyan csatorna amelyik "alatt" megy egy másik"
Lehet oka, hogy sok a jel, osztóval csillapítsd. Ha ilyesmid nincs, akkor félig húzd ki az antennacsatlakozót és finoman mozgatva próbálj olyan állapotot elkapni, amikor csökken az átvitt jelszint, de még nem zajosodik be a kép. Ha így kitisztul, akkor nem tévedtem.
B.Ú.É.K.
BigTom

0

Vote up!

You voted ‘up’

csdominik
csdominik picture

Próbálkoztam már THOMSON tip. tunerrel, de a csatornák minősége rosszabb lett.Esetleg tudsz típust a kábeltunerre? A bejövő kábel tv jel 3 felé van osztva(3 tv-hez). Üdv és B.Ú.É.K. neked is.

0

Vote up!

You voted ‘up’

paprika66
paprika66 picture

Balázs Laci:Helló! A GELKA idején egy párat mi is jobbítottunk;samsung tunerrel jól működött.Lehet,hogy az osztókkal is gond van ,ha sima koax csatis és nem f csatis.Találkoztam már leválasztás nélküli osztókkal,amelyeknél zavarták egymást a tv-k.

0

Vote up!

You voted ‘up’