You are here

Gorenje HZS3567 ( RK61811 ) kombi hűtő - a hűtőrész felső fele jegesedik

5 posts / 0 new
Last post
Jaca
Jaca picture
****

Sziasztok!

A készülék saját. Ilyenkor nyáron nagy melegben picit hidegebbre szoktuk állítani, de az utóbbi hetekben mintha ez is kevés lenne. Ajtó tömítését ellenőriztem, jónak tűnik. Fel lett csavarva maximumra, amivel annyit értünk el, hogy jeges a hátulja a hűtő részének. Ami viszont feltűnt, hogy nem a teljes hátulja, hanem csak a közepétől felfelé. Létezhet, hogy csak felül van benne elpár?
Üdv: Jácint

Comments
Edmundson
Edmundson picture
*

Szia!

Én nem értek a hűtőkhöz, de pont ilyen problémám volt a saját Whirpool hűtőmmel. Annak a felső részében több centi vastag jégréteg keletkezett és nem is hűtött rendesen. Termosztát csere megoldotta a dolgot. Persze nem kaptam olyat amilyen benne volt ezért vettem egy másik típust, ami mechanikailag úgy nézett ki mint az eredeti. Azóta is tökéletesen működik és nem jegesedik.

Üdv.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Ha lejjebb veszem, akkor el tudom érni, hogy reggelre nincs jég a hátulján, ami ugye normális is lenne 4-5 fokon. Azt hiszem, beköltöztetek egy hőmérőt a hűtőbe. Bár az is benne van a pakliban, hogy semmi baja, csak sokat van nyitogatva, és emiatt alacsonyabb hőmérsékletre van állítva, ami miatt jegesedik, és ezért nem tud hűteni. 
De köszi a tapasztalatot. 
Erről a masináról viszont semmi doksit nem találtam még.

0

rainbow555
rainbow555 picture

Szia!

Nem értek hozzá, de nem lehet hogy a gáz kevés benne?

Üdv: Emil

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!
Akkor nem jegesedne, csak folyamatosan menne a kompresszor.
 

0