You are here

Gorenje PS15/23100 Mosógép Új elektronika első beüzemelése Segítség!

2 posts / 0 new
Last post
janyka30
janyka30 picture

Sziasztok.
Kapott új elektronikát a gép, a régi lefüstölt, de most az nem is lényeg.
Ami fontos, hogy beletettem az új elektronikát és egyből teszt üzemmel indult, ahol illeszteni kell a motort az új elektronikához.
A teszt elején ki kell választani a motor típusát, aztán Start amivel elfogadom és indul a teszt, lefut, majd használható a gép.
Az elején sajnos hibáztam mert amit alapból feldobott A:01 típust azt kellett volna elfogadni és én véletlen elforgattam a prk-t amivel meg lehet változtatni a motor kódját, ez akkor A:03 ra változott, mivel nem tudtam még akkor, hogy az mi rányomtam a START ra amivel elfogadtam, megtanítottam vele a motort. Így nem is indul a gép, de még a teszt sem fut le.
Akármit csinálok vele, belépek újból sokadjára a teszt-be, ott fel is dobja az elején a már most megadott A:03-at de most már hiába forgatom a prk-t nem tudok rajta változtatni. Valahogy vissza kellene varázsolni az A:01 re.
Kérdésem az lenne, hogy valaki tud-e benne segíteni, hogyan tudom megváltoztatni a motor típusát, vagy a panelt hogyan tudnám alap helyzetbe tenni, itthon házilag ez megoldható valahogy vagy mit tudok ezzel kezdeni. Szerviz menübe beléptem de ott sincs ezekre lehetőség.
Köszönöm.

File attachment: 
Comments
huszezres
huszezres picture

Üdv!
Leírnád a belépést a szervíz menübe!
Köszönöm!

0