You are here

Grundig r45 URH lassan elhangolódik

8 posts / 0 new
Last post
Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Üdv!

Ismeri valaki a tárgybeli mütyűrt? Az URH lassan elhangolódik, de még fél óra után sem áll be, kúszik-mászik-bosszant, és nem jutok a végére, a kapcsolása meg nagyon cikornyás...

Comments
gbenyov
gbenyov picture

Hello,
-vagy hőlégfúvóval finoman melegíteni a részeket-alkatrészeket,
-vagy fagyasztó szpréjezni finoman hűteni a részeket-alkatrészeket.

A jutalom nem marad el...

gbenyov
0 Hz és az UV fény frekvenciája között minden érdekel...vagy tovább is?

0

city217
city217 picture

Szia.
Ezt nem ismerem, én egy R35-el szenvedtem ugyanezzel a hibával. Nem nagy ügy jól át kell áztatni kontaktspray-vel. Még a program panelt is és az összes csatlakozókat, kezdve a trafóról bemenő vezetékekkel /ha nem forrasztott/.
Üdv.
ui:Nem kötözködés de miért nem lehet leírni hogy az URH elhangolódik. Mászni nem tud, ezek után nem is csodálkozom amikor egy dvd magyarul a betöltést lapátolásnak írja.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia city217!

Légyszíves legyél figyelmesebb, a DVD-nél a betöltés az latátolás, nem pedig lapátolás! :)

Üdv: Jácint

0

city217
city217 picture

Szia.
Igazad van. De ami a szebb van egy dvd-m amiben van egy hangszóró /amikor szétszedtem leestem a székről, na milyen szerelőnél lehetett aki benne felejt egy hangszórót/ de az gyárilag van benne és open-close -ra megszólal Kínaiul. Valahogy így open=nyingnyanneau, close=jojujenyami. :)
Üdv.

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

PC alaplapban már láttam dumálósat.
Üdv: Jácint

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Megvan! kontakthibás Frako 10uF 100V az "FM netzteil" modulon! Ki akartam forrasztani, egyik lábát mindjárt ott is hagyta a panelban.

0

city217
city217 picture

Szia.
Nem voltam lusta letöltöttem az R45 rajzát és marad a véleményem. Még azt hozzátenném hogy a jobb oldalon azt a alu dobozt vedd ki és azoknak az érintkezőit is /1-30 ig/ pucold meg. De....
Egyet mindig vegyél figyelembe, a készülék a kérdezőnél van és amit leír /kérdez/ csak arra tudunk válaszolni. Én leírtam amit egy hasonló készüléknél tapasztaltam, azt ne várd hogy a kezedet megfogjuk és rábökünk az alkatrészre. Bár tehetnénk. :)
Üdv.

0