You are here

Hálózat- és multimédiafejlesztő kerestetik [lezárva]

33 posts / 0 new
Last post
papus51
papus51 picture

Közhasznú egyesület 2 hónap határozott időtartamra keres kiemelt bérezéssel hálózat- és multimédiafejlesztő szakembert, projektfeladat végrehajtására.
Feladatok: portál fejlesztés, programozás, integrált szervezetirányítási informatikai rendszer kialakítása, célprogram fejlesztés.
A foglalkoztatás a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által finanszírozott, ezért az alkalmazás egyik alapfeltétele: regisztrált vagy regisztrálható munkanélküli státusz és Dunaújvárosi járáson belüli lakcím.
A munka heti kapcsolattartás és irodai jelenlét mellett távmunkában is végezhető. Az iroda címe: 2456 Besnyő, Petőfi u. 3-5.
Jelentkezni fényképes szakmai önéletrajzzal, a referenciák és havi netto bérigény megjelölésével július 15-én, szerdán 15 óráig lehet az iroda@kulturi.hu címre küldött HMF tárgyú levéllel.
Személyes kapcsolatra várhatóan július 22-25. között kerül sor.

A téma elkanyarodott, megérett a lezárásra!

File attachment: 
Comments
noroo
noroo picture

Félretéve az extremitásokat, amiket tartalmaz a kiírás, Papus, ha segíteni akarsz annak a valakinek aki segíteni akar egy sw fejlesztőnek, aki dunaujv-i, és még munkanélküli, akkor ezt az állásajánlatot itt és itt és talán itt is érdemes közé tenni! ;-)

Remélem segítettem!

0

city217
city217 picture

Szia.
Legalább reggel köszönj amikor kibújsz az ágyból!
Látom kezd elharapózni ezen neveletlenség!
A topic meg úgy szégyen ahogy van és mutatja a magyar mentalitás, dolgozni nem akar fikázni tud és mindenhez ért!

Szép napot!
Józsi!

0

dongo
dongo picture

Teljesen igazad van.
Ha érzed magadban a spirituszt ehhez a melóhoz, a világ minden kincséért se tartsd vissza, vagy hagyd magad bárki által is lebeszélni.
Jelentkezz a kiírt szép feladatra, lehetőleg még ma. Udvariasan köszöntve a munkáltatót, ahogy anno az oviban is tanultad.:-D
Kőkemény 1 hónap megfeszített munka után kiemelt bérezéssel, majd egy barátságos felmondólevéllel máris gazdagabb leszel. Hát nem megéri?
A bolondnak is...
Üdv: dongo

0

agressiv
agressiv picture
*

Szerintem meg az a szánalmas, hogy nincs jobb dolgotok, mint álandóan a kib@szott köszönés miatt hisztériázni...

0

noroo
noroo picture

Szia!

Igazad van, és bár ma már írtam itt pár hsz-t pár helyen: de valóban nem minden helyen/topicban köszöntem ahol hozzászóltam ma.
Mea Culpa Maxima!

Megnyugtatásul közlöm, hogy reggel ágyból kibújáskor köszöntem, az elég a fenti bocsánatkérés mellé? ;-)

csöppet sem mellesleg, de a sok fikázás mellett, ha megnézed a hsz-kat, akkor az egyetlen ami konstruktív is volt, az pont az enyém, aminél szemfülesen észrevetted, hogy nem köszöntem!

Szebb napot neked, mint ahogy indult!
Noroo

0

city217
city217 picture

Szia.
Igazad van én hibáztam mert valójában mindenkihez akartam szólni, bocs hogy nálad borult az a bizonyos.
Agressív-nak csak annyit, tudom a barlangbejáraton lógó pokrócon még kopogni is nehéz, így nem csodálkozom egyeseken!

Üdv.

0

noroo
noroo picture

Szia!

Segond, másokkal is előfordul, meleg van, iccaka sem hül le rendesen, kialvatlanul az ember meg indokolatlanul megbánt(hat) másokat. ;-)

Annyira nem vettem magamra, csak jeleztem, hogy annyira nem fekete, mint ahogy látod! ;-)

Tényleg szép napot!

0

noroo
noroo picture


Sziasztok!

Nekem ez csapta meg a szemem elsőre: "az alkalmazás egyik alapfeltétele: regisztrált vagy regisztrálható munkanélküli státusz és Dunaújvárosi járáson belüli lakcím."
Szoftverfejlesztőt (mégha "csak" portálról is van szó) nem könnyű leakasztani a szögről, ha még munkanélküli is, az mégnehezebb... itt nem úgy van, mint hamarosan a kéményseprőknél, hogy mivel a cég csődbement így van egy rakat. Depláne nem dunaújvárosi, munkanélküli sw fejlesztőt. Ha van is ilyen, hát nemtom rá merném-e bízni a portálomat. :)

Amúgy ha fog egy sablon szisztémát (joomla, wordpress etc) akkor akár lehetne is portál-t létrehozni, karbantartani is (pl. az MTVA-nak egészen jól bejött az ingyenes joomla, ingyenes sablonnal, igaz az sok millióba került) :D

Szal nem lehetetlen a feladat még 2 hónap alatt sem, de persze csodát nem kell várni tőle 2 hónap alatt...

Ha fejlesztő, és dunaújv-i, és munkanélküli lennék akár érdekelne is... így viszont sok sikert Papus51 a kereséshez!

0

dongo
dongo picture

"Amúgy ha fog egy sablon szisztémát (joomla, wordpress etc) akkor akár lehetne is portál-t létrehozni, karbantartani is.
Szal nem lehetetlen a feladat még 2 hónap alatt sem, de persze csodát nem kell várni tőle 2 hónap alatt..."

Üres óráiban még egy "integrált szervezetirányítási informatikai rendszert" is összeránt, hozzá némi "célprogrammal". Mindezt minimálbéres besorolásban. Vagy még inkább visszafoglalkoztatott közmunkásként.:-)

0

noroo
noroo picture

Jogos.

Azt már (szerintem) eleve nem fejlesztőnek, hanem fejlesztő csapatnak (Ba, Dev, Qa), és nem két hónapnak, hanem inkább minimum évnek hívhatjuk.

Bár nincs leírva, hogy mire gondoltak IMS alatt :) Lehet elég egy MS Acces, oszjó :D Az akár meg is lehet szintén, bár a célprogrammal nem tudok mit kezdeni így sem. :-D

0

dongo
dongo picture

Nem lesz semmi gond a fejlesztéssel, mivel Jolika az adminisztrációról majd megmondja a tutit.

0

noroo
noroo picture

Ami viszont érdekelne: ebben mi a hálózat fejlesztés rész?

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Gondolom amíg a gép a célprogramot fordítja, addig ki kell húznia néhány ethernet kábelt is az irodában. :-)
És ha a seggébe egy seprűt dug, akkor még föl is söpörhet. B-D

0

noroo
noroo picture

Ühüm, és kap egy szolgálati lámpást is... csakhogy tudja mire is jó még a lompos :D

0

dongo
dongo picture

Ott bukik a történet, hogy két hónap alatt még egy közepesen összegányolt("szirszar") portált sem lehet összehozni. "Célprogram fejlesztésről" és a hirdetésben szereplő hasonló viccelődésekről("integrált szervezetirányítási informatikai rendszer kialakítása") pedig nem is szólva. Ezekből süt igazán, hogy sem a pályázat kiírójának, sem pedig az állást meghirdetőnek f...ja sincs semmiről azzal kapcsolatban amire egyébként szakembert keresnek. Mint ahogy az alkalmazásfejlesztői szakma piaci árfolyama viszonylatában is teljes a homály. Ha pedig alkalmazottként hozunk létre szellemi terméket, ha csak szerződésben külön nem rögzítik az ellenkezőjét, a szellemi termék a munkáltatót illeti, ergo a balek mehet isten hírével. Ha minden ellene szóló körülmény ellenére mégis valami használható dolgot csinált, akkor annak a hozadékához már az ég világon semmi köze. Az egészet átlengi a közszféra/állami szektor és a holdudvarának az alternatív valósága. Az ilyen munkákat eleve nem egy elektronikai fórumban hirdetik meg. Vannak erre szakosodott informatikai portálok. Csak hát ott jobban kibukna az egész "álláshirdetés" irracionalitása.
Akkor én meg mondjuk tűzzek ki a parlament képviselői bejárata mellé egy cetlit azzal az álláshirdetéssel, hogy nyaraló takarításra és kertgondozásra országgyűlési képviselőt felvennék?:-) Dettó...

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Az végülis még nem volna baj, hogy nem ért hozzá, hiszen pont azért keres szakértőt. A baj az, hogy már a hirdetésből is kibukik, hogy hét bőrt akar lenyúzni róla az alatt a rövid idő alatt, amíg a potya-pénzből kitelik, utána meg amikor már a saját zsebébe kellene nyúlni, akkor már egy percig sem akarja megtartani, no ez azért némi visszatetszést kelt.
Talán valami frissen végzett ifjú titánt be tudna rá fűzni, aki aztán beleírhatná az életrajzába referenciaként, de hogy még dunaújvárosi is legyen, regisztrált munkanélküli is legyen... nem nagyon fog ez összejönni.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia dongo!
"..ott jobban kibukna az egész "álláshirdetés" irracionalitása."
Sztem nem epp erröl lehet szo, soxor az ilyesmi egy mar lefixalt megbizottat (veghezvivöt) takar, de az illendöseg kedveert az "allast" kvazi megkell hirdetni_vagy nem?...
Kari

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Az ilyen illendőségi hirdetések fóruma nem az elektronline.com, hanem az ÁFSZ munkaközvetítő szolgáltatása.

0

dongo
dongo picture

Szia Kari! Lehetséges, hogy inkább erről van szó.
"Azt azért kétségbe vonom, amit az egyik hozzászóló írt, hogy egy alkalmazott által fejlesztett szellemi termék ne a munkáltatóját illetné meg".
Ez a mondat azért nem kicsit valószínűsíti mindazt amit korábban már leírtam...
Üdv, dongo

0

papus51
papus51 picture

Sziasztok!
Az álláshirdetés nem kamu.
Az már egy másik kérdés, hogy a finanszírozás és egyéb feltételek mennyire követik a való világ realitásait.
Állam bácsi úgy határozott, meghatározott szervein keresztül elő kívánja segíteni munkakeresők elhelyezkedését. Ennek érdekében hajlandó finanszírozni az első három hónap teljes foglalkoztatási költségét (úm. munkabér és járulékai), mégpedig a jelentkező végzettségével arányos mértékben. Azt, hogy ez mennyi, nem tudom pontosan. Nem az én bizniszem csak segíteni és tolmácsolni próbálok ebben az ügyben, de úgy tudom akár 3-400 ezer forintos fizetésről is szó lehet.
Sajnos a háromból az első hónap már elszállt, mivel a pályázati kiírás időpontja és a határidők szűkösek voltak.

Aki részére a tárgyi feladatokat kellene végezni az egy 1500 fős településen működő, alapvetően kulturális tevékenységet folytató közhasznú egyesület, akik fellépéseik mellett ellátják a településen többek között a kiegészítő zene oktatást és a térség iskoláiban tanulók részére olyan programok szervezését, lebonyolítását, amelyekre jó néhány gyereknek családi háttérből nem lenne lehetősége.
Az egyesület életéről némi ízelítő itt található: www.csengettyu.hu

Röviden. Adott némi állam által felkínált pénz, ami vagy ott marad ahol van, vagy valaki kaphat belőle fizetést és hasznos munkát végezhet. Az igaz, hogy ez csak rövid távú lehetőség. Sajnos az egyesületnek pályázati pénzeken túl csak nagyon szerény lehetőségei vannak. Ja, és nem informatikában utaznak, csak szeretnének a jelenleginél profibb weboldalt és némi támogatást az ügyviteli feladataikhoz.
Azt azért kétségbe vonom, amit az egyik hozzászóló írt, hogy egy alkalmazott által fejlesztett szellemi termék ne a munkáltatóját illetné meg.

0

Kari
Kari picture
*****

Szia Papus!
"Azt azért kétségbe vonom, amit az egyik hozzászóló írt, hogy egy alkalmazott által fejlesztett szellemi termék ne a munkáltatóját illetné meg."
Ez "a birtoklasi jog" man az atkosban is a munkaltatot illette meg _kis(!) elteres csak (szolgalati)szabadalom eseten lehetseges...
Kari

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Nálunk a KFKI-ban a programozók is kaptak "szoftverpénzt" (jogdíjat) hogyha valakinek eladták a programot, amit írattak velük.
Amúgy meg nem kell alkalmazotti jogviszonyban feltalálósdit játszani! Aki olyan szinten ottvan, hogy szabadalmaztatható, eladható dolgokat tud kifejleszteni, az igenis nyissa ki a száját, és kérjen tisztességes osztályrészt a haszonból! Meg fogja kapni. Ha meg mégis a felmondólevelét kapná meg, akkor jegyeztesse be a szabadalmat a saját nevére, és az már egy tárgyalási alap. 1,5 millió körül van, erre még akár az ÁFSZ-től is lehet pénzt tarhálni.

0

gabicsizi
gabicsizi picture

Szia papus51 !

Amikor topikot nyitunk vagy hozzászólunk általában valami
köszönés félét szoktunk irni a mondanivalónk elejére és
legtöbbször a végére is .

Üdv . gabicsizi

0

ty
ty picture

Ne viccelj már! Ezért kár volt hozzászólnod.
Nem szívességet vagy segítséget kér, hanem munkát kínál.
Persze egyébként igazad van, de csak annyira mint ha én azt kérném számon,
hogy nem használtad a söröskorsó ikont.

0

DINO54
DINO54 picture

Szia !
A vicc az valami más. Engem, és még sok társamat itt a Tanyán a kedves szülei megtanították köszönni. Ha ezt viccnek tartod (Elnézést a pertu nélküli tegezésért. ) az csak Rólad állít ki nem éppen hízelgő bizonyítványt.
Attól pedig hogy valaki munkát kínál, nem kell feltétlenül hanyatt esni! Speciel nagyon rühelem azt a hozzáállást amikor valaki elvállal mindent amihez nem is ért. S csodálkozik hogy a hozzáértők nem óhajtják a tudásukat "nagyon" apró pénzzé tenni egy közbeékelődő kapzsi harmadikat gazdagítva. Volt olyan esetem nem is egy az évek során hogy nem tudtam első alkalommal (mivel nem kötötte az orromra) hogy nem szimpla ügyféllel állok szemben hanem egy ügyeskedő "kollégával" .
Részemről ha valamit nem tudok nyugodt lelkiismerettel elvállalni, elirányítom (ha van) az ismerős megfelelő szakemberhez.
Üdv. Laci

0

dongo
dongo picture

Ez neked munka? It's a joke.
Ez egy rossz vicc barátom, egy kib...tt nagy lenyúlás.
Süt az egészről, hogy volna egy lezsírozott bizniszük a hivatallal és kéne még egy balek, aki meg ért is ahhoz amit elvileg nekik kellene tudniuk megcsinálni.
Felmarnák a melóért a nagy lóvét a hivataltól a balekot meg bagóval kifizetnék, vagy talán még azt sem, - itt Magyarország beszél hahó - majd 2 hónap után pá' a baleknak.
Ők meg szépen vinnék tovább a bizniszt a balek által készre rántott rendszerrel.
Láttam már karón varjút, nem a levegőbe beszélek...

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Gondolom, garantált bérminimumról (110 bruttó) van itt szó, de persze saját zsebből még ezt is sajnálnák rá, de így, hogy "potya", így már mehet, már csak egy balekot kellene találni hozzá, aki elvégzi a "piszkos munkát." Remélem, majd jól beszopatja őket valaki, aki összegányol nekik két hónap alatt valami szirszar rendszert, de utána aztán minden javításért, módosításért a gatyájuk is elkéri, és akkor aztán már nem lesz választási lehetőség, vagy fizetnek, vagy dobhajtják ki az egészet és kezdhetik előlről. Megérdemelnék!

0

papus51
papus51 picture

" Remélem, majd jól beszopatja őket valaki, aki összegányol nekik két hónap alatt valami szirszar rendszert, de utána aztán minden javításért, módosításért a gatyájuk is elkéri, és akkor aztán már nem lesz választási lehetőség, vagy fizetnek, vagy dobhajtják ki az egészet és kezdhetik előlről. Megérdemelnék!"

Szia! Neked is szép jóestét!
Üdv.
papus51

0

dongo
dongo picture

Ilyen melót alkalmazottként nem csinál meg nektek senki. (ha mégis akad valaki, akkor nettó i...óta)
Saját szellemi termékként ugyanezt lefejlesztve milliószorosát lehet keresni vele, mint amennyit fizetnétek érte.
No meg hát hülye is lenne alkalmazottként átengedni a know-how-t.
Az meg már főleg vicc kategória, hogy az ilyen melóban profi szakembereket a regisztrált munkanélküliek között keresitek.:-)
Szerintem inkább egy német, vagy angol telephellyel rendelkező fejlesztőcégnél adjátok fel a hirdetéseteket.
Peace

0

ty
ty picture

Értesz hozzá?
Fikázás az megy, dolgozni meg senki nem akar.
Vagy esetleg akarna, csak nincsen használható tudás birtokában.
UPS javításra kerestem embert Budapesten, itt az elektronikai fórumon SENKI nem jutott el az ÉRDEKLŐDÉSIG SEM.
Pénzről, munkáról, számlázásról szó sem esett.
Tisztelet annak a két kollégának akik az ország egyéb részeiből jelezték, hogy ha nem lennének ilyen messze...
Offtopic esetén a söröskorsó ikonról már ne is beszéljek.

0

Multi Multiplikátó
Multi Multiplikátó picture

Minek neked ehhez ember? Akkut cserélgetni egy csimpánz is megfelel, aki meg alkatrész szinten javít ilyesmiket, az majd hülye lesz a nyakába venni még egy elősdi parasztbasát is.

0

dongo
dongo picture

Te biztosan nem értesz hozzá, azt már most látom.
Az "állás" hirdetésben a nagy lózug duma ugyan benne van, de láthatóan még annyit se értenek ahhoz amivel kapcsolatban a hirdetésüket feladták, hogy legalább körvonalakban specifikálják milyen fejlesztői eszköztár áll rendelkezésre, - ha egyáltalán rendelkezésre áll valami - a feladatspecifikációról nem is beszélve.
Ezek nélkül nincs is miről beszélni.
"UPS javításra kerestem embert Budapesten, itt az elektronikai fórumon SENKI nem jutott el az ÉRDEKLŐDÉSIG SEM."
Az emberek érdeklődésének a felkeltése is egy szakma. Ezek szerint nem értesz hozzá. Bízd akkor másra...

0

Sponsored links