You are here

Hameg Modul rendszerű műszerek

3 posts / 0 new
Last post
pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Sziasztok!

Az iránt érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Hameg 8000-es szériás modul rendszerű műszercsaláddal kapcsolatban. Én még csak a dokumentációját és az árait nézegettem, nem tartom vészesen drágának, de ha valaki tud róla jót vagy rosszat mondani azt szívesen fogadom.

Üdv:
Krisztián

Comments
videoszer
videoszer picture

Szia!
Én használtam HAMEG műszereket (multiméter, tápegység, oszcilloszkóp)jelenleg egy HAMEG oszcilloszkópom van több egyéb gyártótol származó műszer mellett (TEKTRONIX, HP,stb.). Ha az ára megfelel azt mondom nyugodtan megveheted. Nagyon korrekt német minőség, és nem utolsó sorban jól javíthatók. Nem használnak nagyon speciális alkatrészeket. A dokumentációt is viszonylag egyszerűen be lehet szerezni.

Üdv:
Videoszer

0

pinterkrisztian
pinterkrisztian picture

Szia!

Köszi a választ. Igazából engem is a német minőség fogott meg, és az hogy sok jó hallottam róla. Bár a nem modul rendszerű jobban tetszik, és a specifikációi/tudása is jobb de kb. 3-4x annyiba kerül mint a modulos. Kb fél éve rágódok rajta, de most sikerült/kellett döntenem. Remélem olyan lesz amilyennek gondolom, mert a Farnell-től rendeltem meg. Igaz így nem tudom kipróbálni mielőtt kifizetem, de az ára sokkal kedvezőbb.

Köszi:
Krisztián

0