You are here

HÁROMFÁZIS ELŐÁLLITÁSA

4 posts / 0 new
Last post
demike
demike picture

SZIASZTOK! Találtam egy kis rajzocskát egyik évkönyvben.Remélem sikerült feltennem azt amit szerettem volna.A file neve HPQDok Viewer.Szeretném megkérdezni ha megnézitek a rajzot hogy ebben a formában működő képes-e?Köszi helló!

Comments
lizakl
lizakl picture
*****

Hali! Szerintem nem sikerült feltenned! Ezt ugyanis nem lehet megnézni. Valami HP-s dolog annyi biztos, de, hogy mi az rejtély! :-((

0

demike
demike picture

Szevasz! Igazadvan valóban hp-s téma. A nyomtatóval vittem be a .gépbe közben pihével is értekeztem, azt irja hogy a rendezetlen anyagokközt ott van, tehát látható,és ha meg tudod nézni, várom véleményedet.köszi helló!

0

lizakl
lizakl picture
*****

Magát a fájlt, azt látom(és le is töltöttem), de nem tudok mit kezdeni vele! A kiterjesztése ugyan exe, de ennek ellenére nem futtatható! F3-al belenézve MZ-vel kezdődik és később vannak benne a HP-re utaló részek, de én annyira nem értek hozzá, hogy ez alapján eldöntsem a valódi formátumot! Még az is lehet, hogy valami spéci HP-s program kell a megnyitásához? De ha 3F váltóirányítók érdekelnek, akkor ilyen témakörben van elég sok kapcsolás az elektromos hajtások témakörében! A Rádiótechnikában is láttam ilyen kapcsolásokat több alkalommal is!
Üdv: lizakl

0