You are here

Havonta kell aktiválni a Domino Most-ot!

30 posts / 0 new
Last post
formasu
formasu picture
*

Sziasztok!

Okt. 1-től már csak Okos telefonon lehet aktiválni a Domino Most csomagot, és havonta kell aktiválni! Hallottátok? 

Akinek nincs okos telefonja, az nem tud a saját telefonján, és interneten sem aktiválni, segítséget kell kérnie valakitől!

A többi szolgáltató is tett hasonló lépéseket a fogyasztói ellen?

Comments
Inhouse
Inhouse picture

Szerintem a kolléga ezt a topicot kereste, de a másikba írta meg az örömhírt.

0

Inhouse
Inhouse picture

Ma az első nem működés után, amikor elindult az app megjelent az aktív szolgáltatások között a Domino Most, de csak Kikapcsolás gomb van, más opció nincs...remélem azért jön értesítés, nem kell naponta nézegetni...
Továbbra sem értem, hogy miért csak itt lehet majd megújítani, holott a webes felületen is látható és kikapcsolható az opció...

0

Inhouse
Inhouse picture

Na, akkor a fejlemények...
Most jött az SMS, hogy kikapcsolták a Most-ot. Beléptem az appba, elsőre megint nem ment, és utána is nyögvenyelősen, ha sokaknak most kell váltani, akkor egy darabig lassú lesz... Eltűnt az aktív szolgáltatások közül, a hívásoknál ott van, be lehet kapcsolni, aztán jön is róla SMS. Vajon meddig marad így?

1

zsoca33
zsoca33 picture

És tényleg! Nekem is sikerült bekapcsolni. Köszi az infót! laughyes

0

Inhouse
Inhouse picture

Szívesen! Viszont tegnap még hozzá akartam adni anyám telefonját is, elküldte az SMS-t, de mire beírtam volna a kódot már "Ismeretlen hiba, próbálja később" fogadott. Próbáltam még a lányomét, de már SMS-t sem küldött, csak a hibajelzés. Pedig még ezeken kívül is lenne egy telefon, amin meg kellene csinálnom.

0

Inhouse
Inhouse picture

Az anyáménál nem tudom mi volt a hiba oka, a lényoménál az, hogy nem szólt és lejárt a kártya, újra tölteni kellett rá. Ami azért fura, mert én ránéztem az egyenlegére és látszott a pénz, és, hogy 2018.decemberéig aktív. Ehhez képest az asszonnyal rátöltettek az ügyfélszolgálaton és így jó lett. Nem lehetett vele sem fogadni, sem hívni, sem SMS-ezni.
Most már mindenki hozzá lett adva, 6 telefon a családban, ebből kettőnek nem kellett még aktiválni, a többinek igen. Már csak az a kérdés, hogy meddig marad a Most...

0

formasu
formasu picture
*

Akinek nincs "okos telefonja", de van androidos tablete, vagy valakinek az ismerősei közül van valamelyik, az a következőképpen járjon el:

Az Androidos készülékre fel kell installálni a Telkomos app-ot. Azt megnyitva, hozzá kell adni az összes Telekomos telefont. Utána egyenként megcsinálni a következőt:  A Hívás / Minden hívásnál lehet látni, hogy a Domino Most aktiválva van-e? Ha nincs, akkor az egyszeri szolgáltatást kiválasztani, és ott kell lennie a Domino Most-nak. Rákattintani, és alul: Bekapcsolás.

Jelenleg úgy néz ki, hogy januárig fog ez élni biztosan, későbbről nincs információ.

0

Inhouse
Inhouse picture

Az az érdekes, hogy miért nem lehet ezt a webes felületen bejelentkezve megtenni, amikor az hamarabb volt és minden mást el lehet rajta végezni?

0

formasu
formasu picture
*

Ez ugyanaz a felület, ugyanazokat itt is el lehet végezni, kivéve az aktiválást! Azt csak az Androidos felületen lehet. Hallottam olyat is, hogy lehetséges az is, hogy ki akarják vezetni...

0

Inhouse
Inhouse picture

Nem voltak egyértelműek az üzenetek. Először azt hittem, hogy amikor a lekapcsolásról írnak, akkor a véglegesről van szó. De lehet úgy is értelmezni, hogy a havi aktiválás előtti lekapcsolás. Viszont többen írták több helyen is, hogy 2019 január és vége. Viszont anno úgy indult, hogy megvolt a kivezetésének az időpontja, aztán hosszabbítottak, aztán megint és közben évek teltek el, követni sem lehetett már. Majd meglátjuk. Az biztos, hogy nagy érvágás a 9/19-hez képest a 25/25, valamint nekem nem alternatíva a 4eFt havonta a hálózaton belüli, vagy 8eFt a teljes korlátlan híváshoz. Azért használok Domino-t, mert keveset beszélek, 1-2 feltöltés/év. De a 49Ft-os percdíj már akkor is rablás volt.

0

Inhouse
Inhouse picture

Na, akkor a minden feltételezést eloszlató üzenet:
Őszintén sajnáljuk, hogy a Domino szolgáltatásával kapcsolatban kellemetlenséget tapasztalt.
Tájékoztatjuk, hogy a Domino Most opció 2018. október 1-jétől jelenlegi formájában megszüntetésre és megújításra kerül.
2018. október 1. után az opciót minden ügyfél hívószámán kikapcsoljuk, és az eredeti díjcsomagja feltételei szerint forgalmazhat. Aki 2018. október 1. után használni szeretné a Domino Most-ot, annak 30 naponta a Telekom alkalmazásban díjmentesen aktiválnia kell azt. A Domino Most 2018. október 1-től 2019. január 31-ig lesz érhető el ebben a formában. 2019. február 1-vel a Domino Most opció megszűnik, tehát senki se veheti már igénybe.
A változásról szeptember végén SMS-ben tájékoztatjuk az érintett előfizetőinket, majd 2018. október 1-jén rendszerüzenetben küldtünk tájékoztatást a Domino Most opció lekapcsolásáról.

0

Inhouse
Inhouse picture

Itt a február, elseje már elmúlt, de még szerencsére semmi a Domino Most kivezetéséről...nem bánnám, ha így maradna, azért némi macerát azért jelent a Vodafon Tuti-ra váltás.

0

Kari
Kari picture
*****

Hellotok!
Nem semmi ez a zavarossag vegig; de ehhez passzol az üzenet utolso mondata is_egyszerre szol/ir mult es jövö idöben is -csakhat kisse bibisen...
" A változásról szeptember végén SMS-ben tájékoztatjuk az érintett előfizetőinket, majd 2018. október 1-jén rendszerüzenetben küldtünk tájékoztatást a Domino Most opció lekapcsolásáról."
Csak nem ertsem, hogy miert sumakolnak, meddig tartott volna elöbb bejelenteniük, hogy adott datumtol megszüntetjük ezt, vagy azt a szolgaltatast_ ugysem tegnap este döntöttek el a "jövöt"!? Aki pedig megorrol rajuk, az meg igy is odebb all-amig teheti..
Jobbakat!
Kari

0

Vasmacska
Vasmacska picture

Sziasztok!
Nekem minden gond nélkül ment a hozzáadás is.

0

lizakl
lizakl picture
*****

Szevasz Formasu!
Nekem is megszüntették az akármilyen Dominómat, de egyáltalán nem is bánom! :-))
Ami volt rajta pénz, azt a kérésemre visszautalták, úgyhogy nem vesztettem rajta semmit!
Régebben volt Telenoros, Telekomos és Vodafonos mobilom is, de ma már csak egy, a Vodafonos van meg! Bőven elég az is, sokszor még sok is!
Üdv: lizakl

0

Inhouse
Inhouse picture

Felraktam az appot, hogy megcsinálom a Most bekapcsolást...semmi nyoma. Jó lenne tudni, hogyan fog ez menni...nagyon olyan szaga van, hogy szűk rés lesz hagyva arra, hogy megmaradjon valakinek...

0

zsoca33
zsoca33 picture

Szia!
Haverom épp tegnap volt bent telekom üzletben érdeklődni, ott azt mondták, hogy a már meglévő (2018 áprilisig) bekapcsolt domino most szolgáltatást lehet havonta aktiválni, új belépésre nincs lehetőség. Pfff...

0

Inhouse
Inhouse picture

Azért itt valami nagy kapkodás van, utolsó pillanatra hagyják, azt sem tudják mit is akarnak, nehezíteni, vagy megszüntetni. 3 és fél nappal előtte kiküldeni egy SMS-t valamiről, amiről még mindig nem tudják, hogyan is lesz? Az biztos, hogy nem alternatíva a Domino Fix sem, ha csak a 25/25Ft marad, akkor mégis győz a Vodafone Tuti, amire ki volt találva a Domino Most. Azt sem értem, miért kell ekézni a feltöltő kártyásokat állandóan?! Előre fizetünk, ott van a pénzünk náluk, használhatják hetekig, hónapokig. Nem tudunk elmaradást, tartozást csinálni...

0

Inhouse
Inhouse picture

Ránéztem erre a Telekomos appra...ami ott folyik, az szánalmas. Egy ekkora cég, hogyan engedheti meg magának, hogy ilyen programra kényszerítse az ügyfeleit? A panaszok alapján egy alfa teszt app lehet kiadva, tele hiányossággal, hibával. Gyakorlatilag csak arra nem jó, amire való. Megkaptam én is ezt az utóbbi SMS-t, ez már valóban a MOST lekapcsolását írja. Váltás lesz, nem fogok havi 3999Ft-ot fizetni, hogy hálózaton belül ingyen beszélhessek, se ennél jóval többet, hogy bárkivel...a 25Ft-nál meg még mindig jobb a 18Ft.
Régebben volt VoIP-s cuccom, ott 12/3Ft volt a mobil/vezetékes. De az is megállt pár hónapja és 18/18Ft-ra változott, ott sem lesz hosszú az ott maradó ügyfelek jegyzéke...még jó, hogy nem töltöttem fel előtte az egyenlegem, csak 2xxFt-al szakadtam be.

0

imrus101
imrus101 picture

Hali!
Azért ne terjesszünk hülyeséget. Bárkinek lehet, de csak a Telekom appban lehet aktiválni. Az appban több telefonszám is kezelhető egyszerre, tehát elég, ha a családban, baráti körben van egy okostelefon, amin fut az app, azzal mindenkinek el lehet intézni.
Ezt az SMS-t küldik, hogy ne szóbeszédekre hagyatkozzunk:
Kedves Ügyfelünk! Mint arrol mar bizonyara értesültél a Domino Most opcio 2018. okt.1-jétol megujitasra kerül, annak 30 naponta történo bekapcsolasara a Telekom alkalmazasban lesz lehetoség. Amennyiben nem hasznalod a Telekom alkalmazast, de tovabbra is szeretnél kedvezo percdijjal telefonalni, javasoljuk valaszd  Domino Fix csomagunkat, mellyel 0 Ft-os idoszaki dijjal és mindössze 25 Ft-os percdijon telefonalhatsz belföldön barmilyen belföldi iranyba. Megrendelés: 1777 Üdvözlettel: Telekom

imrus101

0

imrus101
imrus101 picture

Jött egy újabb SMS:

Kedves Ügyfelünk! A Domino Most opció 2018. okt.1-jétől megújításra kerül. Amennyiben a jövőben is szeretnéd percdíjadat csökkenteni, keresd új díjmentes opciónkat a Telekom alkalmazásban, ahol 30 naponta bekapcsolhatod a kedvezményes percdíjakat. A régi Domino Most opció lekapcsolásáról SMS-t küldünk, kérjük, csak utána keresd a megújított opciót az alkalmazásban. További részletek: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.telekom.telekomapp&hl=hu Üdvözlettel: Telekom

imrus101

0

Inhouse
Inhouse picture

Szia!

Anyósom és a párom már kaptak SMS-t, én még mindig nem. Szeptember 27-e van és Október 1-től kellene valamit csinálnom...ez a tájékoztatás egy "vicc" lenne, ha tudnék rajta nevetni. " Mint arrol mar bizonyara értesültél... " ez meg különösen botrányos kezdés egy ilyen jellegű üzenetnél. Nem részletezni az üzenet, hogy mi történik, ha kihagyja valaki a havi aktiválást, akkor mi történik? Örökre elveszik? Anno azért hagytam meg a kártyájukat, mert behozták a Domino Most opciót, ha így szívóznak, akkor marad a váltás.

0

bolykys
bolykys picture

Kedves imrus101!
Az leírtaknak melyik részére gondolsz amikor azt írod hogy : "Azért ne terjesszünk hülyeséget."
Már ha nekem szól az írásod, mert ugye ez nem derül ki.
Az sms-ekről annyit, hogy eddig 2 félét láttam.
A szüleim olyat kaptak amit Te is írtál, a munkatársam pedig olyat amiben meg sem említik a domino fix díjcsomagot én pedig még mindig nem kaptam sms-t.
De arról persze kapok sms-t ami nem vonatkozik rám.
Ezek után legyen az ember pozitív.
Amiket leírtam nem légből kapott infó, éppen ezért linkeltem be a forrást.
Mint ahogy írtam az Ászf-et és a honlapjukat is átnéztem de nem találtam semmit.
Szerintem egy ilyen változtatást le kéne közölniük az Ászf-ben is és az oldalukon is.
Az pedig hogy bevezetik ezt a havonta bekapcsolható lehetőséget könnyít a dolgodon???
Nekem nem könnyít mert még erre is oda kell majd figyelni és úgy néz ki mintha arra utaznának hogy elfelejtsd bekapcsolni.
Tehát milyen hülyeséget írtam???
 

0

imrus101
imrus101 picture

Hali!

Te nem írtál hülyeséget, én a témaindítóra reagáltam, konkrétan erre: "Akinek nincs okos telefonja, annak nem lehet!"
Amit te belinkeltél, az korrekt. Én sem tartom felhasználóbarátnak ezt a megoldást, gondolom, hogy vagy ki akarják vezetni vagy pedig a Telekom app használatára akarják buzdítani a népet, esetleg abban bíznak, hogy átmész havidíjasra, mert megelégeled ezt a fölösleges elbonyolítást. Az ÁSZF-fel kapcsolatban is igazad van. Azt nem hiszem, hogy nem érné meg nekik, mert akkor nem adnának 990Ft-ért ingyenes házhozszállítással, 80 perc beszélgetéssel és 1GB (most +10GB) nettel SIM kártyát sem.

imrus101

1

formasu
formasu picture
*

Szia!

"Azért ne terjesszünk hülyeséget.", írtad. 
Ha nincs elérhető okos telefon, akkor nincs Domino Most csomag! Ez a lényeg! Ha nem értetted meg, sajnálom.

1. Havonta oda kell figyelni, hogy melyik nap fogadják el az aktiválást.

2. Mindig , azaz minden hónapban meg kell kérnie valakit, hogy aktiváljon neki is... Ez néhány hónap után már macerás lesz.

3. Ez nem felhasználóbarát. Ha elfelejted, akkor 5x-ös áron fogsz telefonálni. /Azt nem hallottam, hogy mi történik akkor, ha egy aktiválás elmaradna? Lehet-e utána még visszamenni a Domino Most-ra? Idén tavasztól már nem lehet újonnan aktiválni a Domino Most-ot!

4. Van olyan, akinek nehéz elérni valakit, aki aktiválja neki. Ha csak egyszer kellene, az Ok, de így?

5. Más szolgáltatóknál 19 Ft/perc-es csomag van.

 

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Üdv! Nem teljesen pontos az infód a 'más' percdíjakról. Voda Flotta előfizetéses tarifával 100 perc ingyenes havonta, bármely belföldi hálózatba, felette 10ft/perc, és vodán belül ingyenesek a hívások. Mindez havi 1990Ft.  Szerintem mérlegelendő alternativa.  És 200Mb mobilinternet is van benne.  Mi az egész családdal, kollégákkal ingyen beszélünk, és a havi 100 perc sem fogy el legtöbbször, ha mást is kell hívni...  Pont az ilyen szemétségek miatt utáltuk meg a telekomot, és kerestünk mást, számhordozással a régi, 20 éve meglévő szám is megmaradt. Persze, ha valaki extra keveset telefonál, és az évi néhány 3500-as feltöltés elég volt, akkor ez is lehet sok.

0

imrus101
imrus101 picture

Így, ahogy módosítottad a témaindítót, már OK. A többivel egyetértek, nem lett se jobb, se szebb, arra játszanak, hogy véletlenül ne aktiváld és fizess többet.

0

iparos
iparos picture

Üdv!
Meg arra, hogy vegyenek okos telefont...
Pár hetet kell kibírni, amég negyvenezren átmennek a vodához, aztán majd újra lesz domino most, meg minden.

0

bolykys
bolykys picture

Üdv.
Hallottam másoktól, mert én még nem kaptam sms-t.
Próbáltam rákeresni, de úgy éreztem tűt keresek a szénakazalban.
Hivatalos info nincs sehol.
Átnéztem a legutolsó Ászf-et is a honlapjukat is és az a legszomorúbb az egészben, hogy arra sem vették a fáradságot, hogy becsületesen közöljék az ügyfelekkel.

Persze mindez csak "véletlen" lehet, mi más....
Itt olvastam hogy 2019. Február 5.én megszűnik : https://m.prohardver.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/friss.html
Nem tudni mi igaz ebből az infóból, de az biztos hogy nem jó irányba haladnak.
Várható volt hogy ez a "megnyugtatási" időszak - válaszul a másik két szolgáltató akkori lépéseire - nem tart örökké.

Majd szétnézünk a többi szolgáltatónál vagy telefonálunk mobilneten appon keresztül.

0

Sponsored links