You are here

Hibás Apple MacBook Air 13 laptop értéke?

6 posts / 0 new
Last post
csakyt
csakyt picture

Sziasztok
Kiváncsiság képp kérdezném meg tőletek, hogy mennyit érhet egy Apple MacBook Air 13 laptop  1.8Mhz 8Gb rammal úgy, hogy csak hálózatról használható mert valamiért nem tölt.

Tibi

Comments
csakyt
csakyt picture

Eladva

0

csakyt
csakyt picture

Sziasztok.
 Átnéztem az árakat és úgy gondolom, ha 45000-et kérek érte az nem sok. Azon kívül, hogy nem tölt, hálózati adapterével rendesen működik.

Tibi

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Ha egy 10-esért a szervíz felméri, hogy mi lehet a hiba, megérné megnézetni. Írnak sokfélét, az adaptertől az akkuig bármi lehet hibás. Ha csak egy új adapter vagy egy új akku kell bele, és ez rajt van a szervízpapíron, akkor jó áron el lehet adni. 

0

csakyt
csakyt picture

Szia.
 Az adaptere jó. Működik is rendesen, csak nem tölt.Ezt a fiamtól kaptam így, ő is így vette valamikor. Szétszedtem, hogy akkumulátort cserélek benne és akkor azt láttam, hogy hiányzik róla az akkumulátor csatlakozó. Szereztem egyet és be is raktam a helyére, de semmi nem változott.  Tovább nem akarom szétszedni, mert tavaj szeptemberben lebetegedtem úgy, hogy az egyik fülem hallása teljesen elment és ez egy kettős látást, egyensúly zavart  és állandó szédülést okoz. Nem akarok már így ilyen állapotban belenyúlni. Inkább ha jó pénzt kapnék érte, eladnám.
Tibi

0

torokj
torokj picture

Szia Tibi,
Írtam PM

0