You are here

Hilti TE500-AVR service reset

10 posts / 0 new
Last post
selindion
selindion picture

Sziasztok!
A tárgybeli szerkezet szervíz lámpája szénkefe csere után is világít.A FIXIA-n leírt service reset nem segített, vagy nem jól csináltam.valakinek sikerült már életre kelteni ilyen gépet? A segítséget előre is köszönöm.
Üdv!

Comments
uniman
uniman picture
***

Hello.

"FIXIA-n"...akkor legalább te olvashatod...ha már megemlítetted, talán illene minket is "beavatnod"...vagy nem?

Üdv: uniman

0

selindion
selindion picture

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

...köszz a "semmit"...a "TE500-AVR"-t nem látom ott sehol...te látod?

Üdv: uniman

0

selindion
selindion picture

Hali!
Szívesen a te barátod is a Google. 3 pont

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Az én "gugli"-m infravörös kapcsolaton keresztüli "mutyizást" emleget...meg, hogy a szakszerviz egy jó nagy szummáért megoldja...
Különben már rég leírhattad volna, hogy mit - hogyan - s mivel csináltál...de akkor ugyebár pont - 9 ponttal szegényebb lennék... a keyboardom sem kopott volna el 176 "betűnyit"...
Üdv: uniman

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Nédda! Most találtam a guglival..
"Attól függően, hogy az életkor és az elektronika szerelve. ha azt a régi típusú elektronika, a szolgáltatás jelzőfény akkor gyullad ki, amikor a gép miatt a szolgáltatás (mintegy 200 óránként), vagy ha a szénkeféket ki kell cserélni.
miután szervizelni a gépet újra kell indítani a fény. nem ezt, távolítsa el a fekete fogantyú szerelvényt a fő szerve a gép. dugja be úgy, hogy a fogantyú hatalma van, húzza meg a ravaszt, és tartsa addig, amíg a lámpa kialszik. szerelje vissza a fogantyút, és el is megy. Nos, ha az új típusú elektronika, akkor vissza kell tennie azt a Hilti a szolgáltatást, és állítsa vissza, mert van egy optikai interfész, amely kapcsolódik a fény egy PC. Ez lehet olvasni az összes üzemi adatainak a gép, mint a futás óra, számos kiváltó húz, milyen hosszú a gép már csatlakoztatva van, stb nem lehet visszaállítani a szolgáltatást counter nélkül ezt a felületet, és a megfelelő Hilti szoftvert. Remélem, ez segít."

"Hello mindenkinek van egy módja, hogy az egész Hilti szolgáltatás fény"

"Általában a szolgáltatás kigyullad, amikor a szerszám megköveteli az új ecsetek és O-gyűrűk. Én először ellenőrzi a kefe extrém kopás. Ha ezek rendben vannak a szolgáltatás fény lehet állítani, mint néhány más Hilti Hammers dolgozom. Ha kényelmes eltávolítja az egész fogantyút szerelési és elkülönítve azt a fő része eszköz lesz látni, hogy vannak ágakkal, hogy rögzítse az elektronikus egységet (ami az, amit akarsz) Most jön a trükkös rész. Csatlakoztassa a fogantyút, és húzza meg a ravaszt, és miközben a ravaszt húzza ki. Vissza a fogantyút, és hátha ez gyógyítja a problémát. Néha tart egy-két alkalommal, de általában közben ez a lámpa villog, majd kialszik. Érdemes egy próbát, mielőtt elküldi javításra. Sok szerencsét, és ha az utasítások nem világosak, mielőtt megpróbál ez hadd tudjam meg kérlek."

"Hé ember, wow, a szolgáltatás fény alaphelyzetbe eszköz úgy tűnik, mintha a Szent Grál az építőipari kereskedelemben haha! Megyek ki a végtag és abban a reményben, hogy nem "a jó, hogy igaz legyen". Nekem van egy Hilti TE500 és a Hilti TE 705. Mindkettő forgácsolás / fúrókalapácsokkal. Barátom, ezek a gépek a kenyér és a vaj, én nagyra értékelem minden olyan információt meg tud adni nekem, hogy a szolgáltatás fény alaphelyzetbe eszköz ember vagyok egy komoly jam ..... Az én e-mail coastalcityconcrete@hotmail.com. ... Nagyon köszönöm ember!... Hi SHADOWUK. Én vagyok a teljes abszolút szükség van erre "szolgáltatás light újraindító eszközök" mondod. Nekem van egy Hilti TE500 és a Hilti TE 705, mindkettő forgácsolás / fúrókalapácsokkal. Ezek a gépek a kenyér és a vaj, én nagyra értékelem a választ .... engem elérsz akár coastalcityconcrete@hotmail.com .... vagy tudok hívni, ha valaha is lehet, csak küldje el a számát .. ... az enyém 1-778-708-8077, én vagyok a British Columbia, Kanada (Vancouver). Cheers barátom, remélem válaszol, thanx. Ó, az én nevem Patrick .... még egyszer köszönöm."

Óh, de szép! Jaj, de szép... Nézzük meg a belsejét! (Kun László)

0

selindion
selindion picture

Hali!
Ez van a FIXIA-n.Pont ezektől nem gyógyult +, úgy hogy viszi a gazdája a megfelelő szervízbe.
Üdv!

0

kisandras79
kisandras79 picture
*

Sziasztok!
Ezek után valakinek valami kérdése az üggyel kapcsolatosan?.....Topic megoldva :oke:
Üdv :András

0

uniman
uniman picture
***

Hello Bb.

"LYESSZ"!..."értyük" a lényeget...az újabb gépeket már optikai interface-szel és gyári szoftverrel "reset"-elik...vagy nem?

Üdv: uniman

0

Sponsored links