You are here

Hisense tv-k vélemények

7 posts / 0 new
Last post
zsoca33
zsoca33 picture

Sziasztok!

Felmerült bennem a kérdés a Hisense tv-kel kapcsolatban, ajánljátok, avagy sem, és esetleg miért, vagy éppen miért nem?
Egyre több kérdés érkezik hozzám az adott márkával kapcsolatban, hogy érdemes-e ezt a típust választani egy esetleges tervezett tv vásárlása előtt.
Jópár javítási oldalt kísérek figyelemmel, de feltűnt, hogy Hisense típus kiesik. Senkinek nincs kérdése a javításhoz, senki nem kínál alkatrészt.
Ár-érték arányban kétségtelen jók.
Kérem osszátok meg velem a tapasztalataitokat!

Köszönettel: Zsoca

Comments
andrasary
andrasary picture

szia
3 évet alig birnak ki mind kijelzöhibás lessz.Hulladék az eész

Üdv András

0

F-Yoci
F-Yoci picture

Hisense márkaszervizes úr jó barátom, az új készülékek közül 80% kijelző hibás nála. Néhány háttér és alaplap hibás akad még köztük.

0

zsoca33
zsoca33 picture

1, Bő 2 éve kuka mellé kitéve találtam egy 32"-os öreg Hisese-t. Valaki már cserélte a CCFL drivert benne. Csak a tápic-t kellett átforrasztani, azóta is megy haveromnál.
2, tavaly karácsony előtt szomszédomnál szedtünk le a falról egy bő másfél éves 50" vagy 55"-os Hisense-t. Háttér hibás volt. Még garis, visszavitte, meg sem javították, vegyen az árán másikat. Hozzátett egy harmincast, vett egy LG-t.

0

Shizo
Shizo picture
**

Szia!
Eddig csak 3-at "javitottam", mivel itt 5 év a garancia, lehet hogy még továbbra is jók...
1. Software hibás 50", software sehol, garanciális szervízbe se nincs software, azt mondták cserélik a lapot.garanciába, de ez régi modell nincs lap se.= tulaj elvitte tovabbi sorsát nem tudom, valoszinu kuka.
2. Villámos táphiba sok alkatrész szénnégve, ugyanolyan tápot nem találtam de találtam hasonlót csak annyi különbség hogy más volt a szalagkábel több vezeztékkel átdolgozva a tv megjavítva
3. Aramutest kaphatott a tuner felôl, csatornát nem fog, hdmi is rossz, beraktam vga+3.5-3xRCA atalakitót, ment vele 1hónapot, majd a képernyô szétesett vizszintes  színes vonalakra 5 perc bekapcsolas után, megnéztem a proci forro lett-eddig birta.
véletlen találtam hozzá másik hasznalt alaplapot kb 20.000Ft de csak az az1db volt az orszagban.

Az én véleményem az hogy ha elromlik nem lehet találni lapot hozzá gyorsban, esetleg e-bay de az sok nap+drága postazas.
 

0

manyizoli
manyizoli picture

Kevesebbet veszenek belőle, így kevesebb hullik ki.
Szokásos háttér, meg a többi baj.
Venni kell rá plusz garanciát, úgy mint a többire.

0

robi69
robi69 picture

Na meg a kijelzö ragasztás... az még hiányzott a tv javitásbol.....

4