You are here

Honeywell CT60 eszköz manuális firmware frissítése

7 posts / 0 new
Last post
spellfire
spellfire picture

Sziasztok,

Ahol dolgozok, nekem kell a vezeték nélküli eszközöket "karbantartani". Pár éve cseréltük a régi WinCE alapú Motorola eszközöket Honeywell CT60 típusú Androidos eszközökre.
Mostanában egyre gyakrabban előforduló hiba a "Titkosítás feloldása sikertelen" hibaüzenet. Semmit sem lehet vele csinálni, mindig ez jön be. Ha rábökök a telefon visszaállítására, kicsit dolgozik (enterprise reset), majd ujraindul és bejön ugyan ez... Az első esetnél beszéltem a szervízzel és azt mondták, küldjem vissza nekik, mert kell hozzá gyári Qualcomm szoftver amivel újra lehet húzni az eszközt.
Visszaküldtem, majd másfél hónap múlva kaptam vissza működőképesen. Ez pipa. Ellenben szeretném megspórólni az időt és küldözgetést. Ezek az eszközök napi 24 órában vannak használva, vagyis ha több darab kiesik egyszerre, az problémát jelenthet. Jelenleg újabb 2 darabnál jelentkezett a hiba.

Itt rá is térnék a kérdésemre: Honnan lehetne megszerezni ezt a gyári szoftvert, vagy esetleg más is jó lehet? Több telefonon már csináltam szoftver frissítést recovery menüből, számítógépről, stb.
Ehhez ellenben még nem találtam megfelelő progit, amivel meg tudnám csinálni. Leírásában szerepel a microSD-s metódus, vagyis megfelelő könyvtárba a zip-et bemásolva indításnál majd frissít, de ez nem megy (mivel sokan játszadoztak a recovery menűvel, ezt letiltottam, így ez a verzió is kiesett :( ).

Valakinek van már tapasztalata ezekkel?

Előre is köszönök minden segítséget!

 

File attachment: 
Comments
BTS_szerviz
BTS_szerviz picture

Szia!

Ez? : https://support.honeywellaidc.com/s/article/How-to-use-the-HUpgrader-to-...

https://cwa.honeywell.com/cwaRendered/login3.jsp?appid=3969&lang=EN    és elvileg itt a tárhelyük, de hogy ott találsz-e valamit, háááát...

András

 

0

spellfire
spellfire picture

Szia,

Használom a Hupgrader-t az eszközökön, de ahhoz el kell induljon :( Ez gyakorlatilag egy program, amit futtatni kell, de jelenleg idáig nem jutok el.
Amit belinkeltél, ahhoz hozzáférek, de csak az van ott, amit fel kellene rakni. A felrakáshoz szükséges progi, sajnos nincsen itt :(

Azért köszi!

0

BTS_szerviz
BTS_szerviz picture

Szia!

Hát most 2x elovastam amit írtál, de az nem jött le belőle, hogy el sem indul az eszköz, csak hogy egyre gyakrabban jön elő egy hibaüzenet...

A szokásos bootloaderből indítva nem lehet telepíteni ezeket az állományokat? 
https://support.honeywellaidc.com/s/article/How-to-perform-a-Factory-Res...

A

0

spellfire
spellfire picture

Szia,

Az egyetlen lehetőségem az lenne, hogy recovery menüből factory reset, vagy kernel telepítése. Mivel a dolgozók állandóan szórakoztak a recovery menüvel, ezt letiltottam. 
Ha nincs letiltva, folyamatosan telepítgetnem kell az eszközöket.
Ha le van tiltva akkor sajnos a jelenlegi eset áll fent, vagyis nem férek hozzá :(

Szerintem már csak az marad hogy számítógéppel összekötve telepítem újra, de ehhez valamilyen qualcomm program kellene...

0

BTS_szerviz
BTS_szerviz picture

Szia!

Á így már érthető, bár adb-n keresztül (ha azt nem tiltottad ki) lehet átpakolni cuccot az sd-re. (Olyan régen csináltam hogy már nem emlékszem a parancsokra, de a google biztos tudja, de ez is csak akkor működik, ha az abd nincs kitiltva)

András

0

spellfire
spellfire picture

Szia,

SD kártyás változatot már kipróbáltam, nyilván nem működik :) Honeywell\autoinstall könyvtárba raktam a cuccot, de nem foglalkozik vele...

ADB lenne a megoldás, de eddig 5 programot próbáltam, és egyik sem ismeri fel a készüléket...
 

0