You are here

hotpoint indesit mosógatógép LFS-1141/HA átfolyásmérő kimeneti jelakja milyen?

4 posts / 0 new
Last post
sánta jozsef
sánta jozsef picture

jó napot a fent nevezett mosogatógéphez szeretnék tanácsot kérni,a mosogató- gépbe található a vízlabirintus átfolyásmérővel,erre az átfolyásmérőre szeretnék ki térni.A vízlabirintusban található egy műanyagkerék amit a víznyomás hatására el kezd forogni,ez a műanyagkeréken van egy mágnes a kerék forgása közben működteti a jeladót (reed relét).Az elektronika ezekből a kapcsolgatásokból tudja,hogy áramlik a víz.A kérdésem a következő volna ha a vízlabirintusban lévő műanyagkerék forgása közben a panelra forrasztott reed relét ohmikusan mérve folyamatos értéket kell,hogy kapjak vagy szakaszos értéket a kerék forgásához képest.

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."

File attachment: 
Comments
Kari
Kari picture
*****

Szervusz!
"..ohmikusan mérve folyamatos értéket kell,hogy kapjak vagy szakaszos értéket a kerék forgásához képest." _Mivel a kereknek szaggatnia kellene=> ott egy valtozo (pl. feszültseg-ellenallas-aram) erteknek kell lennie- ha a müszered tudja követni- ott ezert lehetne egy szkopolas eredmenyesebb! Viszont ha a Reed patron felett egy kis magnest mozgatsz (csendes környezetben) hallhatnad a Reed kontaktusok pici perceges szerü kattanasait...
Kari

0

sánta jozsef
sánta jozsef picture

köszönöm szépen a választ.Nekem a kerék forgatásával szakaszos értéket mértem.
Akkor a reed relé jó.

0

hjozsefgosfa
hjozsefgosfa picture

Szia!

Még a csatlakozó szokott ezeknél rossz lenni.

0