You are here

HP Pavilion zv6000 táp csati bekötés MEGOLDVA!

11 posts / 0 new
Last post
Palend
Palend picture

Sziasztok!

Hoztak egy HP Pavilion zv6000 -t táp nélkül. Nekem nincs ilyen ovál dugós tápom, gondoltam összedobok egyet hogy lepróbálhassam a noteszgépet de valamiért nem találom a neten a csatlakozó aljzat bekötését. Kérem ha tudtok segítsetek! Köszönöm!

Comments
zsugori
zsugori picture
***

Sziasztok
Ha jól látom akkor ilyen lenne , de nézzétek meg ti is.
Javitsatok ki ha nem jó.
3= - 2= + 1=ID 4=NC 5=NC

http://img.alibaba.com/img/pb/299/560/367/367560299_409.jpg

0

Palend
Palend picture

Köszönöm szépen, ez lesz az. Itt a zv8000-é, ugyanaz a bekötés lesz! Köszi mindenkinek!!!! :super: (Zsugori, külön köszi!!! :taps2: )

Jövő héten beszámolok, most megyek ezerrel Szegedre! :beer:

File csatolás: 

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

Szép...szép, de engem az érdekelne, hogy ha az AC_ID érintkezőn keresztül a noti Biosa, megkérdezi a tápot...ki és mit fog neki válaszolni?

Üdv.: uniman

0

Palend
Palend picture

Sziasztok! Újra itt lehetek, és elmondhatom hogy sikerült feltöltenem a lapitopi akksit. (Privibe azt írtam nem veszi fel a töltést... elhamarkodtam.)Hát az ID vezetékre semmit nem tettem. Nos, gép beindult, rajta lévő xp gyalu, új felrak. Szépen megy a gép - 30-40 percig... majd a billentyűzet életre kel - önmagától ír a gép. Sebaj, adok neki külső klaviatúrát, a belsőt meg kiszedem, hátha beléfolytasör. De nem. És 30-40 perc folyamatos működés után ismét ír anem létező billentyűzet. No, adok neki: kiírtom a driverét. Ehhez újra kell indítanom a lapitopit, így majd a külső klaviatúráról gépelek majd. AHA! HAHA! A windows szépen kérés nélkül újra felrakja a saját billentyűzet drivert, így ismét magától írogat... Na. Szóval kreáltam külső csatit (fénykép majd, már fotó van DE nejem gépén aki nincs itt... (( :-D ))

Uniman! BIOS-t frissítettem, lehet hogy ezért nem kell neki ID? Mert ha üzem közben rajta van az idegen táp ezt töltésnek veszi és szépen megy a gép, kis ikon balra lent a tálcán. Szóval nemtom mi legyen szegény ID-vel... Nekem nem hiányzik, s lehet gépnek sem. Szerinted?

Bocsi hogy bő lére engedtem!!!

0

Oscarrr
Oscarrr picture

0

Palend
Palend picture

Már átrágtam, sajnos negatív...

0

Oscarrr
Oscarrr picture

Próbáld meg valahogy kilogikázni.
A 19V a valós táp, a 6V meg a fene tudja, mi lehet. A föld közös.
De a 19V-os ágon legalább 25V-os elkóknak kéne lenni. De ehhez szét kell bombázni a gépet.

0

Palend
Palend picture

Hát igen, szétbombázni... valszeg nem úszom meg...

0

uniman
uniman picture
***

Hello.

A csatlakozó (5 pin): https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxTDO7Wxci4IFFFu5n...
Lehet hiába "dobod szét" a gépet!: http://obrazki.elektroda.pl/1131592200_1330723304.jpg ...ha nem tudsz "megműteni" egy eredeti tápdugót...

Üdv.: uniman

0

Palend
Palend picture

Köszi, mint írtam a tápot nem kaptam meg, a fényképet a netről szedtem le. Az ovál dugó külső héja a test, a két külső érintkező lehet a 18,5V, a két belső pedig a 6,3V ... vagy fordítva? A belső érintkezők a 18,5V, a külső pedig a 6,3V ? Persze, háromezerötszáztól plusz postaköltség már vehetnék használtat is - de nem teszem. Felhívtam két srácot akik laptopokat(is) javítanak, soha nem láttak ilyen ovál dugót... Kis időráfordítással akartam foglalkozni vele, de úgy néz ki ez nem megy, szétdobom ha végeztem a többi melóval. Oszt megosztom... :)

0

Sponsored links