You are here

Huawei e3372 nem települ.

11 posts / 0 new
Last post
szati77
szati77 picture

Sziasztok vettem ma egy ilyen kütyüt di nethez. a gond ott inult hogy semmilyen 4g hálózatot nem látott. alahol olastam egy fw frissítés sehíthet rajta. Megtörtént de azóta csak kártya olvasónak és cdromnak hajlandó felismerni a gép. Valakinek ötlet? Driver pakkot töltöttem le de az meg nem fut le.

Comments
szakszlaci
szakszlaci picture

A szim kártyát rakd bele telefonba, ellenőrizd, hogy a pin kód ki-e van kapcsolva, és nézd meg, hogy ott működik-e. Húzd le a linuxmint-mate , ird ki egy usb kulcsra és bootolj be róla live módban, csatlakoztasd a modemot, várj egy fél percig, majd terminálban ellenőrizd, hogy mit ír ki a ketyeréről. Vagyis terminál megnyit, majd beleírod: lsusb -v majd megnézed a listában, hogy mit ír ki róla. Így megtudod milyen módban van, nem-e kapcsoltad ki az adóvevő részét. Ha rendben van, akkor a halőzátkezelővel próbálj meg csatlakozni a nethez, de lehet hogy már fogja is mutatni, hogy hálózatok érhetők el. Sok sikert.

1

sami
sami picture

Szia!
A SIM kártya szerződésben nem volt olyan kitétel, hogy csak billentyűzettel rendelkező eszközben használható? (Legyen az fizikális vagy érintő) értsd jól!

0

szati77
szati77 picture

Itt más nem a simkártyáról van szó. Vodafone al ment de csak 3g látott minden hálózatból. Ezért próbálkoztam frissítéssel de nem jo verzió ment rá. Innentól nem lát csak cd romot és tf kártya olvasót. Portot nem telepít neki így nem tudok vele semmilyen programmal kommunikálni. Az a gyanúm ez sima usb kábellel nem fog már menni.

0

zsugori
zsugori picture
***

szia
vidd el a szolgáltatóhoz
 

0

szati77
szati77 picture

Használtam vettem, legálisan lett kinyitva. És már nem garis.

0

Imitome
Imitome picture

Szia!
Kattints már a piros aláhúzott  szolgáltatóhoz feliratra!

0

szati77
szati77 picture

Az első link volt amit megnitottam mielőtt ide irtam. Nem lát más ezközt csak ezt a kettőt. nem pedig nem talál  drivert.

0

Imitome
Imitome picture

Szia! 
Akkor félreértettem! Bocsi!

0

Kari
Kari picture
*****

Szia!
Attol azert megerhetne annyit a felkeresésük, hogy megtudhasd; erdemes-e vele/ük foglalkozni...
Kari

0

zsugori
zsugori picture
***

.

0

Sponsored links