You are here

Igaz lehet?

5 posts / 0 new
Last post
SzBálint
SzBálint picture
****
Comments
Oszi11
Oszi11 picture

Sziasztok!

Sajnos nagy részben igaz! Ha egyszer elolvasod mi mindenhez járulsz hozzá jellemzően az első bekapcsolásnál megjelenő végfelhasználói szerződésben könnyen meglepődhetsz.
Igazából a mai technológia már nem teszi szükségessé azt hogy bármilyen kémprogram legyen a készülékeden, mert nem az a lényeg hogy Te mint egyén mit csinálsz hanem az hogy azok akik abból az országból ahonnan te vagy milyen szokásokkal rendelkeznek és ez alapján milyen reklámokat érdemes neked mutatni.  De ha szeretnének azonosítani téged igen valószínű sikerülni fog a böngésződ az operációs rendszered a videókártyád drájvere és ezek verziója alapján. Ezeket az infókat a böngésződ szépen elmondja a weboldalaknak akik adatbázisban eltárolva ezeket elég jó eséllyel be fognak azonosítani. 

Ha kíváncsi vagy mi minden derül ki rólad pusztán a böngésződ által érdemes megnézni pl.: ezt az oldalt.

Üdv,
     Oszi

0

AzzA
AzzA picture
*

A PC-d, laptopod.. ahol jársz, amit nézel, a webcam-od , a telefonod is(még hallják is amit mondasz), a TV-d is... meg minden ami kapcsolódik a hálózatra.
Van két kinai wifi kamerám az udvaron, szerintem még azt is nézi valaki, hogyan brunyálom le az orgona bokrot két sör után.

0

Cormyus
Cormyus picture

Szia. Simán el tudom képzelni. Ma már szinte minden cég az emberek szokásait figyeli, legyen az vásárlási, használati vagy akár böngészési. Ebből profitálnak a fejlesztések során. A kedvezményre jogosító kártyák (shell, tesco, penny stb.) is mind erről szólnak... Miért hagynák ki ezt a ziccert egy telefonnál, beltérinél, smart boxnál vagy okostévénél...? smiley

0

Öreg Tom
Öreg Tom picture

Üdv !
Minap Fiam jött hozzánk.
Mutatja hogy jelzi a telefonja hogy az adott címen van, utca képpel,ház-kocsi. rajta.

0