You are here

Indesit eeprom

4 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Sziasztok! Van nálam egy indesit panel amibe egy árom ingadozás követően elszállt az ajtózár vezérlő triakja (csak a lábai maradtak meg ) , ez meg is javítottam , de valószínű sérült az eepromja is . Az volna a gondom vele hogy nem tudom a kis SMD-röl leolvasni mi is volna . Mint ha úgy látnám hogy 24c64 de nem biztos mert az eleje nem látszik . Különben ez WITE 107 –ben van , de ezt a panelt rakják az utolsó pár éve gyártott indesit –ariston készülékekbe . A TNY táp iccén kívül mind SMD rajta , de a az eeprom ic mellet ott van a hely a dipnek is . Ennek a memo iccének kellene a típusa .

File attachment: 
Comments
77htomi
77htomi picture

SZia!
Valóban 24C64 van benne. Van olyan, amit a DIP tokos eprommal adtak ki, mindegy melyiket teszed bele! Eprom tartalmad van hozzá?

Üdv.:
T.

0

ityvity
ityvity picture
*

Köszönöm szépen a választ , akkor megnyugodtam , vagy mégsem ? Ugyanis az történt hogy javítás után nem indult , vagyis vet fel egy kis vizet azt meg ált . Mivel nem volt hozzá memo tartalmam , de volt nálam egy ariston ugyan ilyen panellal , átraktam a eepromot azt elindult mosni . Tetem egy új ürest azt megbeszéltem a márka szervizel hogy felprogramozzák (jó pénzért ). Ma vissza hoztam és halott a panel , bevillan az összes led és nem történik semmi . Hirtelen azt gondoltam hogy elszúrtam a dolgot mert alig láttam az ic-én a felíratott és nem jót tettem a panelba . Most kiolvastam a tartalmat és valóban írtak valamit bele , mert nem FF a tartalom de gondolom most a proci szálhatott el , mert ők azt mondták hogy benne a panelba programozzák PDA-val .

0

77htomi
77htomi picture

Szia!

Tudtad, hogy fent van az eprom tartalom itt a tanyán? Meg ha az aristonnal ment, lehet az is jó lett volna bele, max néhány mosási idő nem stimmelt volna. A tápot azért még nézd meg, hátha szerencséd lesz vele, a kondik ki szoktak száradni, és olyankor valami ilyet csinál. A proci elég ritkán szokott meghalni!

0