You are here

Indesit IWD5105 a mosószertartó alatt folyik a víz

4 posts / 0 new
Last post
Bazsyk
Bazsyk picture

Sziasztok. Fenti masinával játszadoztam kedden és tegnap is voltam a helyszínen( szomszédban). Sajnos nem tudom elhozni, nincs hova...
A hibát reprodukálnom nem sikerült eddig. Első 2 alkalommal 16 perc volt hátra a mosásból, akkor csinálta, tegnap pedig az elején, 54 percnél. Szivattyúnál volt drót, a gumicsőben, ami a szintszabályzóhoz csatlakozik és a golyó van az üstnél, találtam egy 200-as meg egy 10 forintost. Gondoltam ez csinálhatott dugulást. Tegnap lement egy gyors program meg egy öblítő program általam. Ma szóltak, hogy a hiba 54 percnél előjött. A légsürítő tiszta, cső a szabályzóig átjárható. Vízszintszabályzót megpróbálom cserélni, esetleg más ötlete valakinek? Szép napot!

Comments
Bazsyk
Bazsyk picture

Sziasztok!
A helyzet az, hogy csak egy programon csinálja. Az 1.10 perces programot használja a kisöreg, azon ömlik a víz, ha jól emlékszem a 6-os. Az 5-ös 1.25, azon rendbe, meg még 2-3 másikat is próbált, az is lement. A program sérülhetett esetleg? Indesitekkel nincs nagy tapasztalatom. Szép napot!

0

feci
feci picture

Szia.
Az a cső nincs e eldugulva belekötött mosóportól ami a mosószertartót köti össze az üsttel. Amin keresztül folyik bele a víz kimosva a tartóból a mosóport. Kerülhet oda a mosóporon kívül más is.

0

Bazsyk
Bazsyk picture

Szia. Az a cső is tiszta. Szétkaptam azt is tegnap. Holnap remélem okosabb leszek délután.

0