You are here

Indesit szárítós mosógép nem szivatyúz , megoldva .

5 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv. mindenkinek , iwdc6105 vizet beenged , melegíti , mos , és mikor szivattyúzni kellene , elindul a szivattyú 3-4 másodpercig nyomja is ki a vizet azt megáll , és az összes led az előlapon elkezd villogni .
Szivattyú cserélve , semmi változás . C00271221 ARCADIA panel van benne , az elkók esr.- jó , szivattyút kapcsoló triak jó . Valami ötlet ?
Elsőre motorra tippeltem , mert öblítésen próbáltam és a centrifugához érve kezdet villogni mint a karácsonyfa , és ilyenkor csak arámtanítással lehetett kikapcsolni . Másik motor belepróbálva , nem lett jobb , de később csak simán szivattyúra állítva is u.a. volt a jelenség.
Szivattyúról sarú lehúzva , percek múlva se ment ki hibára .
Szárító fűtést kapcsoló relé  cserélve .

Comments
kisandras79
kisandras79 picture
*

Szia!
A hibakódot a függőleges ledek jelzik ki,miközben a vízszintesek villognak.Melyik világít olyankor a függőlegesek közül,mikor villognak a vízszintesek?

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , és köszi szépen , ezt nagyon benéztem  , a 4 vízszintes egyszerre ütemesen villogott , a lakat meg gyorsan és ez volt az F15 (Dryer heater rely ) . Csak azt nem értem miért szivattyúzásnál jutott eszébe , hogy a szárító fűtés reléje rossz , lehúzott szivattyúnál meg nem ment ki hibára , bene maradt a víz, azt megállt a program . Relé csere után jó lett a gép .

File csatolás: 

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia ezt nem figyeltem meg , helyszínen van , vissza kell majd ennem .

0

varga jano
varga jano picture
*****

Szia!
Talán egy másik , bontott , panellel.

1