You are here

INDESIT WG1235T nem nyomja ki a vizet teljesen a program végén,egy pici marad a dob ba.Megoldva

17 posts / 0 new
Last post
marosi
marosi picture

Szevasztok
Lényegében már leirtam ahibát,nem tudom a pompa lehet a ludas,vagy elvan tohulva a szürő,csak azt nem tudom ebben holvan,a másik gépünkben,alaul bal oldalt volt,de ebben nincs.

Comments
marosi
marosi picture

Szevasztok
Na megcsináltam,a gépet,hát ami a kinyomó csőbe volt az nem emberi,szerintem a rengeteg papirzsepi amit az aszonka ,bent hagyott a zsebekbe,szóval átmostam,tökéletesen müxik.
Kösz a segitséget.

0

lilasanyi
lilasanyi picture

Üdv!

Az elveszett zoknit ki kéne venni a harmonikacsőből...

Sanyi

0

feci
feci picture

Szia.

Ha leveszed a burkolatot róla ami elől alul van és ott nem lesz a szűrő akkor nincs benne . Nem minden gépbe tesznek szűrőt. Fordítsd az oldalára úgy, hogy a mosószertartóból ne tudjon kifolyni a víz ha esetleg maradt benne a mosás után és szedd ki belőle a szivattyút és tisztícsd, a dobösszekötő csövet és a kifolyócsövet is. Ha a szivattyban se nincs idegen anyag és mégse megy rendesen akkor cserélni kell. Ha a műanyag plaset szivattyú van benne akkor az szinte biztos hogy cserére szorul, feltéve ha sehol sincs a vízleeresztő rendszerben dugulás.

0

sanyó
sanyó picture

Hali. Dobd ki a golyót belőle,az üst alján a gumi csőből,lehet az szórakozik,vagy takarítsd ki,a szivattyúig,és utána . Szűrő lehet nincs is benne ,próba. CS...

0

marosi
marosi picture

Szia sanyó
Köszi megpróbálom megkeresni hol van a golyó.

0

city217
city217 picture

0

marosi
marosi picture

Szia
Nézd már meg a kérdést először utána utalgass oldalakra.

0

city217
city217 picture

Szia.
Az utalásomban már egyszer megtaláltad a szűrőt, sajnálom jobban már nem tudok segíteni.
Üdv.

0

marosi
marosi picture

Szia
De hol utaltál rá mert én nem lelem.

0

Boldogblog
Boldogblog picture

Szia!

Te írtad: "megnéztem a szürőt ,hát anyira nemvolt eltömődve de kipucoltam".

Óh, de szép! Jaj, de szép... Nézzük meg a belsejét! (Kun László)

0

sanyó
sanyó picture

Hali BB. Ő a víz beeresztő szűrőre gondolt,lúgszivattyú szűrő nincs benne szerintem. Lehet L Sanyinak van igaza a zoknival,igaz ezt a whörik szeretik csinálni. SANYÓ

0

city217
city217 picture

Szia.
Még azt kérdezném a mosást elvégzi rendesen, és amikor kiszeded a ruhát akkor áll benne a víz? Mert ha nem akkor lehet a szelep átereszt és befolyik a víz.
Üdv.

0

marosi
marosi picture

Szia
A mosást elvégzi rendesen,csak mikor kiszeded a ruhát,a dob alján van egy kis viz,éppen anyi hogy az alsó ruhák vizessek maradjanak,nem tudom hogy a szelep átengedne e,mert akkor hallanám a szivatyut dolgozni,nekem nincs központi vizem,hanem furt illetve vájt kutam van.

0

city217
city217 picture

Szia.
Nem több bar-al ömlik a víz, csak átereszt a beeresztő szelep, de azt rögtön kizárhatod ha az utolsó centrifugálás után rögtön kiszeded a ruhát. Ha ekkor áll benne a víz akkor szivattyú hiba. Ja és hova megy a kifolyó víz a kádba vagy falba?
Üdv.

0

marosi
marosi picture

Szia
Hát ugye rögtön nem tudom kiszedni,csak miután kinyitja az ajtót,de akkor már benne van a viz,deha a szelep átengedne akkor lassan nőlni kellene benne a viz szintnek,a kifolyó viz a falba épitett lefojóba kapcsolódik.Nem a fürdő szobába van a gép mert ott már egy tönkrement 4 év után.

0

city217
city217 picture

Szia.
Én is úgy gondoltam a rögtönt. :)
Sejtettem akkor gyanús lehet még, a falban elakad a víz, még azt nézd meg. Ha az is jó akkor haldoklik a szivattyúd.
Üdv.

0

Sponsored links