You are here

INDESIT WG1235T sokáig szedi a vizet

5 posts / 0 new
Last post
marosi
marosi picture

Szevasztok kellene egy kis segitség ,ez a mosógép a sajátom,észrevettem hogy sokáig megy a programja,aztán jobban megfigyeltem hogy lassan szedi a vizet,az lenne a kérdésem van e belül valamilyen szürő,eddig még hál istennek nem kellett szét szedni,pedig már egy pár éve megvan,meg egyuttal már azt is megkérdezném hogy kell kipucolni a kinyomó pompát,mivel ennek nincs az elején kitekerhető szürő.

Comments
MZperX
MZperX picture

Szép estét! Vedd le a gépről a csövet, nyisd a csapot és nézz! Ha dől a víz, jó. Akkor nézz bé a lukba, (ami a gépen van!) és ha tele van rozsdás szeméttel, nos vékony fogóval kihúzható szűrő van benne. Általában. Ha már a csőből se dől az áldás, vagy a víz, akkor szedd le a csapról és újfent nézz! A cső elején is lehet -van, szokott lenni- szűrő. És végül nyisd ki a csapot cső nélkül. Láttam én már karón varnyút, nomeg hogy a kinyitott csapból alig jött a víz. És végül ha mindez jó, nos NAGYON RITKA HIBA, de a mágnesszelep is lehet. Bent a gépben lehúzod a csövet, csap kinyit, program indít és néz. Vigyázz, nehogy televizelj valami elektronikát!!! Nos ma estére ennyi. Jó éjt! P.S: Némely mai gépben a szivattyú közvetlenül az üstön van, úgyhogy ha az asszony beléejt -vagy te- egy zoknit, akkor mehetsz a sufniba szerszámokért. Falnakdöntöd, fogsz egy lámpást és vagy megdörzsölöd és megkéred a dzsinnt, hogy nézze meg, vagy aláfekszel és -magad uram ha szolgád nincs- megnézed tenmagad hogy megy ki a víz!

0

marosi
marosi picture

Szevasz MZperX
megnéztem a szürőt ,hát anyira nemvolt eltömődve de kipucoltam ,és ugy nézki, hogy jobb lett,a gép előtt is van szürő a viz vezetéken ,de ugylátszik valamit még is át engedett.Kösz a segitséget.Még azt szeretném megkérdezni,honnan lehetne levenni ennek a gépnek az elektrmos rajzát,illetve hogy van e ebbe a gépbe, az elektromehanikus program kapcsolón kivül valamielektronika.

0

MZperX
MZperX picture

Üdv'! Gőzöm sincs, a mechanikus programú gépek némelyikében van külön egy motorvezérlő elektronika, de én a számokat hamar elfelejtem, típus alapján ritkán tudom beazonosítani a gépeket. Ha van benne, akkor a motorról visszafelé indulva a drótokon, hamar megtalálod.

0

marosi
marosi picture

Szia
hát inkább nekeljen keresnem,de azért kösz.

0