You are here

Indesit WIN 101 öblítés előtt megáll

5 posts / 0 new
Last post
ityvity
ityvity picture
*

Üdv Mindenkinek . Azt szeretném kérdezni , hogy a szintetikus programokba (6-9) be van építve az öblítő stop ( beveszi az öblítőt azt áll , és úgy kell tovább indítani ) vagy valahogy opcionálisan ki-be lehet kapcsolni , mert a használati utasításban a leírás nem egyértelmű ( mosás öblítés , gyűrődés gátlás vagy kíméletes centrifugálás )

Comments
feci
feci picture

Szia.
A 6-7-8-11 programpknál az öblítős vízet nem ereszti le. Ha a start/reszet gombot megnyomjuk akkor folytatja a programot, leereszti a vizet és centrifugál. Ha a választógombot a szivattyúzás piktogramhoz állítjuk és akkor nyomjuk meg a start/reszet gombot akkor csak leereszti a vizet és nem centrifugál. Mindkét esetben ezzel fejeződik be a program.
Ha így működik akkor nincs semmi hibája. Ha az öblítés előtt áll meg vagy másik programoknál is akkor javítani kell.

0

ityvity
ityvity picture
*

Szia , ma behoztam a gépet azt próbálgattam és csak van valami árulás , mert a tulaj sem állítaná , hogy eddig végig ment a program . Nos van egy opciós gomb a öblítés jellel (ami a használatiban vasalás könnyítés ) és csak a 6-11 programon lehet aktiválni és csak akkor kellene negálni a programnak öblítő bemosása után , ha aktív . Csak , hogy ezen a gépen , ha megnyomom (akkor zöldet világít ) , ha nem mindig megáll az öblítéssel és start gombbal lehet folytatni a mosást a többi programok meg végig mennek úgy ahogy kel .
Most valószínűleg nem fogok a hiba végére járni mert holnap vissza viszem a gépet és most nincs hibátlan panelom se kezelőm a mosógéppel meg lehet így is mosni.

0

feci
feci picture

Szia.
Az könnyen lehet, de akkor annak a típusában lehet eltérés. Mert amelyiknek a használati utasítását én néztem azon nincs vasaláskönnyítő gomb.

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Szia!

Menet közben elvileg nem lehet öblítő stop,és az opciót külön kell kapcsolni.
A lényege az utolsó centrit kihagyja.
De mivel 2 mágnesszelepes,az öblítőnél lehet valami bibi.
Szakadt,dugulás,esetleg a vezérlése.
Én egy Siemenssel szívtam hasonló hibával.
Csinált mindent csak az öblítő vizet nem vette.
stb.

Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0