You are here

INDESIT WIN 82 (EX) hibakód táblázatot keresek.

6 posts / 0 new
Last post
sánta jozsef
sánta jozsef picture

A fent nevezet mosó géphez keresnék hiba code táblázatot, A panel code:21500958500 Arcadia. SW:1.3.9 Bitron Code:30410783 Az elől töltős mosógép hiba jelensége,hogy a funkció gombok közül a centrifugálás ki hagyása, és a extra öblítés folyamatosan világit, és az ajtózár lakat folyamatosan villog.Előre is köszönöm a segítséget.Most egy kis idő elteltével folytatnám a mosó gépel való észrevételemet.Az elő lapon lévő kijelző lead villognak még pedig az a kettő amit már előzőleg le írtam.Ezért kerestem hiba kód táblázatot.A hiba kód táblázatból az derül ki,hogy az ajtó reteszel van a baj.Ez így is igaz.Fogtam egy másik ajtó zár reteszt csatlakoztatom a vezetékhez.Most a program választó gombot a szivattyú le engedésére állítom.Indítom a gépet a szokásos módon egy idő után a kijelzőn újra el kezd villogni a 3-4 lead.Most nem értem be raktam az új ajtó retesz a kijelzőn a kulcs lámpa folyamatosan világit ,de még is ott a probléma a 3-4 lead villog.Mivel,hogy le vettem a mosó gép tetejét és a mosógépen belül ahol már jól látható a kijelző panel,látom,hogy bejeb a mosószer adagoló felé még egy lead villog.Ezt egy pillanatra nem értetem mivel ez a lead elől nem látható le szedem az előlapról a kezelő panelt és lás csodát ott villog még egy lead az az 1-lead.Ezek után meg nézem a hiba kód táblázatból,hogy az 1-3-4 lead villog ez a szivattyú nem kap tápfeszültséged.A kapcsolási rajz segítségével ellenőrzőm a triacot és a relét amit rendben is találok.A kapcsolóüzemű tápba meg van a 12V de a 470uf 25v elkon már csak 11.37v nem tudom ,hogy ez így jó ez az érték.De szerintem ,hogy a szivattyú működjön ahhoz meg kéne,hogy kapja a relé a 12v-ot,ez a 12v-ot mi kéne ,hogy biztosítsa a relének.Az volna a kérdésem,hogy még mit ellenőrizek a tápon.Köszönöm ellőre is a segítségeteket.

Comments
lilasanyi
lilasanyi picture

Üdv!
F6 - nálam a programkiválasztó rohadása dobott ilyent...

2012- t írunk....Ez a "comprende" stílusú nyilas duma feltétlenül szükséges? Valami kultúráltabb, emberibb felhívás nem lenne célravezetőbb?

Sanyi

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Küldöm a kódtáblázatot.

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Lapatnet !
Bocsi , hogy bele vau, de a WIN82-be nem ARCADIA van ?
Jó lenne egy foto a panelről , szerintem... :D
József ! A név végén van Y betű ???

Üdv! Miki.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet Kolya61 !

A táblázat az EVO-é de a hibakódok megegyeznek néhány kivétellel. Megbízható forrásaim vannak ebből a fórumtémából http://elektrotanya.com/?q=hu/content/indesit-witl125-elektronika-nem-cs... Az ID:130656 . :beer:

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
Jahh , így könnyű vazze ! :beer:
Arcadia F06 , szubkód 1 : nincs bezárva az ajtóellenőrző kontaktja , vagy rossz a kapcsolótriac. A hálózati frekvencia , vagy feszültség a megadott határokon kívül van.
szubkód 2 : az ajtózáró szerkezet nem zárja , vagy nem nyitja az ajtót, rossz a kapcsolótriac.
Remélem József felhomályosít .....
Üdv! Miki.

0