You are here

indesit WITL-105

7 posts / 0 new
Last post
sánta jozsef
sánta jozsef picture

Sziasztok a fent nevezet géphez szeretnék egy kis segítséget kérni a következő a problémám hogy nem indul el a motor se a mosás fázisba se a centri fázisba se.A perifériákat ellenőriztem bele értve a vezetékeket is a panelon cseréltem a 680uf 10V meg a 100uf 25V kapacitás hiányos volt. A motor triakot is ellenőriztem azzal is minden rendbe azt szeretném kérdezni hogy a motor csatjain menyi feszültségnek kell meg jeleni abban az esetbe mikor a program választó gombot a centrire kapcsolom és az ajtó zár bezárása után meg jelenik a kezelő egységen a centri lead fel villanásával a az hogy a program ki van választva vagy is aktív csak nem indul el a motor,az szeretném kérdezni hogy még a panelon mit ellenőrizek,a panel cod:215009137.00 ez egy evo II-es panel .előre is köszönöm a segítséget.

File attachment: 
Comments
sánta jozsef
sánta jozsef picture

Köszönöm a segítséget egy alapvető hibát ejtetem, el felejtettem hogy az ajtó kapcsozott ki szeretem és le engedtet oldalra ez azért történt mert egy másik gépel is foglalkoztam de meg eset ez velem sajnos, mert figyelmetlen voltam a mosó gép ajtó azért nem nyílt ki mert le volt szigetelő szalaggal ragasztva és el felejtettem hogy az ajtó kapcsoló meg log az üst és a belső mosógép háza között,vissza raktam az ajtó kapcsozott a helyére és máris rendben működik a mosó gép.Még egyszer köszönöm a hozzá szólást és az útba igazító jó tanácsot.

0

lilasanyi
lilasanyi picture

Üdv!
"hogy az ajtó kapcsozott ki szeretem és le engedtet oldalra"
Ennek azért neki kéne futni mégegyszer...

Sanyi

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

A képen az a feltünő, hogy a "lakat" LED nem világít. A ajtózár áramköre a motor főáramkörén keresztűl záródik. Ha a motort ellenőrizted akkor még az irányváltó reléket is érdemes átnézni a panelon.

0

sánta jozsef
sánta jozsef picture

Köszönöm a hozzá szólást ellenőrizem.

0

kolya61
kolya61 picture

Szia !
EVO II - motorteszttel indit, ezután szivattyú üres szintig.
Nincs addig feszültség a motorcsatin, amig a proc hibát észlel, vagy nyitottnak látja az ajtót.

Üdv! Miki.

0

sánta jozsef
sánta jozsef picture

Köszönöm a választ meg nézek mindent.

0